Boris Lozac
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 15.08.2004
- Poena
- 1,505
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD Ryzen 5 5600x + Arctic Freezer 36 Black
- Matična ploča
- ASUS Prime B-450 Plus
- RAM
- 32GB (2x16GB DDR4 3200mhz dual channel)
- GPU
- GIGABYTE AMD Radeon RX 7600 8GB 128bit GV-R76GAMING OC-8GD
- Storage
- Samsung SSD 860 EVO 500gb + 870 EVO 1tb
- PSU
- 520W Seasonic MII Evo Bronze
- Kućište
- NZXT H500
- Monitor
- Gigabyte GS27F
- Miš & tastatura
- ROG STRIX Impact II wireless / Keychron V2
- Ostale periferije
- Driving Force GT
- Mobilni telefon
- Pixel 6
Nikad nisam koristio televizor za sebe, uvek sam sve gledao na monitorima, ali sad je vreme da se ima i jedan TV, ali jedan od glavnih razloga zasto nisam imao je i onaj "efekat" na televizorima gde sve izgleda kao da je domaca produkcija, bukvalno sta god da pustim izgleda tako "jeftino", da li je to onaj true motion ili sta, svuda se drugacije zove, i da gasio sam to kod drugih cisto da testiram (gde sam mogao da nadjem), i nekako nikad nije to to, uvek vidim tu neku jeftinocu gde i najskuplji film deluje kao da je zikina sarenica ili kao da je sniman telefonom. I sto je najgore samo ja to primecujem od svih mojih poznanika.
I ne ne zelim da se naviknem na to. I nikad to na bilo kakvom monitoru nisam primetio, samo na televizorima.
Da li postoji neki TV koji je kao "uvecan monitor", da moze potpuno da se ugasi "Radio televizija Srbije" efekat/motion.. molim vas recite mi da postoji tako nesto.
Tehnologija nije toliko bitna, voleo bih da dugo traje, verovatno ispod 50" ne bi isli.
I ne ne zelim da se naviknem na to. I nikad to na bilo kakvom monitoru nisam primetio, samo na televizorima.
Da li postoji neki TV koji je kao "uvecan monitor", da moze potpuno da se ugasi "Radio televizija Srbije" efekat/motion.. molim vas recite mi da postoji tako nesto.
Tehnologija nije toliko bitna, voleo bih da dugo traje, verovatno ispod 50" ne bi isli.