Šta je novo?

Koji Tv od 55 inca?

• Začetnik teme Začetnik teme lates
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

lates

Slavan
Učlanjen(a)
08.05.2010
Poena
210
Treba tu oko Nove Godine da uzmem 55inca Tv do 1100-1200e. Sta mi preporucujete u tom cenovnom rangu? Voleo bih da cujem i licna iskustva ukoliko neko poseduje tv ove dijagonale. Naravno, uzimam od ovih sto donose iz Madjarske.

Moj čovek 🙂 Upravo za toliko para kupujem Samsungov F6500. Trebalo je da mi ga pošalju ove nedelje, ali su mi javili da se polupao u transportu iz Slovačke 🙁

panasonic plazma ST60, proguglaj pa ćeš videti zašto

Jel imaju ti modeli ST60 dvb-t2? I koliko je to bitno za nase podrucje, svi su nesto najavljivali da ce Srbija imati dvb-t2 standad, a sada vidim PTT nudi u novoj ponudi dvb-c?

p.s

lates: izvini zbog upada ali mislim da ce i tebi koristiti jer ako se uvede dvb-t2 a mi pokupujemo dvb-t/c plazme moci cemo slusati samo zvuk 😀

Poslednja izmena:
Mislim da je bitno da TV ima -C, a sliku ćeš dobijati preko kablovskog operatera koji će imati T2. Valjda sam dobro shvatio. Zamisli da sad svi moraju da imaju T2...

Zamisli da sad svi moraju da imaju T2...

Druze samo zbog ovoga jos ne kupujem plazmu 🙂 Ajde nek neko kompetentniji od nas dvojice odgovori tacno, posto kol'ko sam se ja interesovao
dvb-t2 uredjaj moze da vide sve iliti dvb-t2 je backward compatible, dok dvb-t/c ne moze da obradi dvb-t2 video signal..samo se cuje zvuk 🙁

Druze samo zbog ovoga jos ne kupujem plazmu 🙂 Ajde nek neko kompetentniji od nas dvojice odgovori tacno, posto kol'ko sam se ja interesovao dvb-t2 uredjaj moze da vide sve iliti dvb-t2 je backward compatible, dok dvb-t/c ne moze da obradi dvb-t2 video signal..samo se cuje zvuk 🙁

Ne može da se čuje ni zvuk, tj. nije uopšte moguće memorisati dvb-t2 kanal na tjuneru koji ne podržava taj standard. Ne radi se o video signalu, nego o standardu prenosa podataka.

DVB-T2 je potreban samo onome ko televiziju gleda uz pomoć sopstvene antene. Ako koristite kablovsku televiziju, ovo vam je potpuno nepotrebno jer vam DVB-C završava posao.

Nazad
Vrh Dno