Ovih dana nameravam da kupim TV dijagonale 70+cm. Na našem tržištu, pored dobro poznatih Sony, Samsunga, Panasonica... prisutni su i neki novi 'brendovi' kao sto su NEO, Venus, Elinlux... sa cenama koje su dosta niže od varijanti sa poznatim brendom. Napr. NEO dijagonale 74cm sa teletekstom i skoro ravnim ekranom i slikom koja je sasvim OK, možda čak i bolja od nekih 'originala' košta oko 18000din (i kažu da ima Philips ekran), dok Samsung sa slicnim opcijama i ekranom 72cm košta oko 22000din.
RTV mehaničar mi je rekao da je to sve isto i da ce svaki trajati oko 5 god. i kraj i da je onda bolje uzeti taj NEO nego dati više para za neki Samsung. Napomenuo je i da zbog toga uskoro zatvara radnju jer je posla sve manje.
Treća mogućnost je kupiti nešto polovno 1-3 godine starosti, sa imenom (Sony, Toshiba, Grundig...) za nešto manje para.
Interesuju me Vaša mišljenja, iskustva, saveti, preporuke, gde kupiti i šta...
RTV mehaničar mi je rekao da je to sve isto i da ce svaki trajati oko 5 god. i kraj i da je onda bolje uzeti taj NEO nego dati više para za neki Samsung. Napomenuo je i da zbog toga uskoro zatvara radnju jer je posla sve manje.
Treća mogućnost je kupiti nešto polovno 1-3 godine starosti, sa imenom (Sony, Toshiba, Grundig...) za nešto manje para.
Interesuju me Vaša mišljenja, iskustva, saveti, preporuke, gde kupiti i šta...