Šta je novo?

Koji TV kupiti od 42"

salecz

Cenjen
Učlanjen(a)
02.02.2014
Poena
154
Planiram da u narednih mesec dana kupim TV, radim u firmi koja prodaje TV tako da ide po nabavnoj ceni, budzet je nekih 70-80k, e sad meni ne treba smart ali mi treba 3D s obzirom da slabo viđam modele bez smarta a da ima 3D moram da idem i na opciju smart koju zanemarujemo što se tiče kvaliteta jer pitanje koliko ću i koristiti Šta me buni i odvlači pažnju gledao sam modele 42" SHARP,LG,PANASONIC,SONY. Šta je vaša preporuka? TV Gledam sa nekih 2.5m udaljenost.I koja je razlika između recimo SHARP koji radi na 300Hz i LG koji radi na 800Hz da li je to realna hercaža ili je samo softver odradio svoje? Sharp recimo težak kao veš mašina? Možda ste imali 1000000 pitanja vezana za ovu temu ali *** ne daje se svaki dan u ovoj krizi toliko para za TV.Hvala svima na pomoći

Čitam po forumima svi pominju LG i Samsung, a šta se dešava sa Sharpom? Svi ga hvale, neverovatno težak TV, samo me interesuje što ga svi izbegavaju? Garancija kod Sharpa je recimo 5 godine a kod LG 2 godine? Vredi li kupiti LG umesto Sharp?

Poslednja izmena:
Čitam po forumima svi pominju LG i Samsung, a šta se dešava sa Sharpom? Svi ga hvale, neverovatno težak TV, samo me interesuje što ga svi izbegavaju? Garancija kod Sharpa je recimo 5 godine a kod LG 2 godine? Vredi li kupiti LG umesto Sharp?

Slabo ih ima (Sharp), daj model koji ispunjava tvoje kriterijume, pa da vidimo.

Poslednja izmena:
Predstavlja mi veliki problem što nigde ne nalazim nijedan test za te modele, jedino to što ga imam u radnji :) Smart i nije nešto prelep ili brz ali opet to mi i ne treba zakačiću komp na njemu, e sad me kopka i to ko ima bolji panel bez obzira na garanciju šta ako je LG bolji za 2-3 klase od Šarpa

Uzmi u obzir i da je Sharp model iz marta 2014. Od tada je sve prilično napredovalo.
LG se uzima naravno od "Mađara", pogledaj cene, mislim da je oko 500 ojra.

Ok,pala odluka za LG, aj samo ako može odgovor da li da idem na 42LB700V ili na 42LB671V ili 42LB676V? Razlika nije neka od 3000din, da li vredi dati 30e višak? Hvala svima puno na pomoći

I meni takodje LCD 42'' (moze i non-smart) do 500eur (eventualno 550eur ako ima jakog argumenta.
Smart funkcije totalno nebitne, bitan je samo kvalitet panela/slike.

Neki predlog?

Планирам тв за трпезарију, 42'', битно да има добру слику али и да може пустити нешто са усб, мреже. 3Д баш и није неопходан али ако то значи бољу слику ок. Остали тв су плазме, ако то нешто значи због слике.
Гледао сам на КП, Самсунг нема 42'' моделе, ЛГ сам видео 42LF652v који хвале. Видео сам да је на 900Hz, да ли правих и има ли неке разлике у слици са слабијим неким моделом? Хвала.

Nazad
Vrh Dno