Šta je novo?

Kućna multimedija Koji TV izabrati

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

obren24

Poznat
Učlanjen(a)
07.09.2019
Poena
42
Pozdrav ljudi, gledam da zamenim svoj TCL C715 i nasao sam par modela koji mi se svidjaju, pa me zanima vase misljenje i sta bi vi uzeli

1. TCL 65C735 - 90.000
2. Hisense 55U8HQ - 90.000
3. Hisense 65U7HQ - 75.000

Ovo sam ja nasao da mi je privuklo paznju, uglavnom bih koristio za gaming, filmove itd. Gledam na neko daljini od 1.5m do 3.5m zavisno gde sednem.
Ako neko ima iskustva sa nekim od modela bio bih zahvalan. Naravno ako znate za neku bolju ponudu do 100k dobrodosla. Trenutni tv mi je 50 inca, nisam imao veci pa nzm sta bih pre jurio.
Bitno mi je da je 120hz.

Pozdrav,koji od ovih televizora 55 isto pitanje kao vecina cena je do 60k.TV je za gledanje filmova i serija,unuk gleda crtane najvise.Da li necu pogresiti ako bilo koji uzmem jer po citanju postova sa ove teme uglavnom je to to.
Hisense 55U7Q
Hisense 55E8Q
Hisense 55E89Q
TCL 55C6K
Neznam da li je E8Q i E89Q isti tv ako ne u cemu je razlika.Hvala
Imam E8q, i svaka preporuka, ali izabrao si dobre modele pa koji god uzeo nema greske.
Razlika izmedju E8q i e89q su samo u dizajnu, i trzista za koje su namenjeni. Tehnicki potpuno isti televizori.

Pozdrav,koji od ovih televizora 55 isto pitanje kao vecina cena je do 60k.TV je za gledanje filmova i serija,unuk gleda crtane najvise.Da li necu pogresiti ako bilo koji uzmem jer po citanju postova sa ove teme uglavnom je to to.
Hisense 55U7Q
Hisense 55E8Q
Hisense 55E89Q
TCL 55C6K
Neznam da li je E8Q i E89Q isti tv ako ne u cemu je razlika.Hvala

Meni je u ovom cenovnom rangu favorit Hisense 55U7Q , gledam ga i ja za majku. Naišao sam za slične pare i na Haier H55M90EUX koji je isto mini led, ali ima veće osvetljenje (1300 nits) i Google tv, ali su mi Haier televizori nepoznanica.

Sada bio do prodavnice imaju sve modele osim tcl-a,ali video sam da imaju i philips 55mled920/12 tako da i on ulazi u opciju.preporucuju mi E seriju noviji model
ali i philips ima lepu sliku njega sam video uzivo tj.bio izlozen sta mislite

Jasno, nije bas mesto za to ali nisu ni televizori samo spisak karakteristika pa mi se cini da malo nedostaju autenticni opisi na forumu i na netu uopste. Koliko sam mogao da vidim u prodavnicama i kod prijatelja, razlikuju se dosta u osnovnoj definiciji slike a na papiru su slicni i svi sa odlicnim karakteristikama.

ovo je tema za konkretne preporuke.
ima opisa i ličnih utisaka u podforumu "kućna multimedija", eventualno u podforumu "testovi korisnika"

Treba mi predlog za druga ,55" TV, cena izmedju 40000-45000. Gleda se kablovska vecino. Ima li sta od heisensa ili tcl-a tu. Voleo bih 5g garancije. Dobio je predlog za neka dva philipsa , philips 55PUS7000/12 38.500
55pus8200/12 ambilight 46.000?

Neko je relativno skoro na popustu na Ananasu kupio znatno bolji Philips od tih navedenih (mislim da je MLED910) za čak i manje novca.

Ako mu baš ne gori neka prati akcije biće toga sigurno ponovo i to ne samo na Ananasu već svuda pošto se bliži svetsko prvenstvo u fudbalu a tada je najbolji i najpovoljniji izbor TV.

Treba da zamenim Samsung Q80T tj. da ga dam caletu a da sebi uzmem nesto bar isto ili bolje, do recimo 70ak soma, 55". Ne mora da bude >60Hz.

Sta je neki best buy sa GoogleTV (bitan mi je Plex)?

Treba da zamenim Samsung Q80T tj. da ga dam caletu a da sebi uzmem nesto bar isto ili bolje, do recimo 70ak soma, 55". Ne mora da bude >60Hz.

Sta je neki best buy sa GoogleTV (bitan mi je Plex)?
Tcl 55c7k,ali tesko se nalazi, i moras dodati 50 tak evra.Mada bi tebi odgovarao i 55c6k, koji je dosta jeftiniji ali isto toliko losiji.

Prilozi

• Screenshot_20260512_001754_com_android_chrome_ChromeTabbedActivity.jpg
    Screenshot_20260512_001754_com_android_chrome_ChromeTabbedActivity.jpg
    70.7 KB · Pregleda: 25
  • Like
Reagovanja: PPC
^ ja sam uzeo C6K, ali 65". Potpuno sam zadovoljan slikom, nije uopšte loš u tamnim scenama, naprotiv, ali treba sve lepo podesiti.

Nazad
Vrh Dno