Šta je novo?

Kućna multimedija Koji TV izabrati

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

obren24

Poznat
Učlanjen(a)
07.09.2019
Poena
42
Pozdrav ljudi, gledam da zamenim svoj TCL C715 i nasao sam par modela koji mi se svidjaju, pa me zanima vase misljenje i sta bi vi uzeli

1. TCL 65C735 - 90.000
2. Hisense 55U8HQ - 90.000
3. Hisense 65U7HQ - 75.000

Ovo sam ja nasao da mi je privuklo paznju, uglavnom bih koristio za gaming, filmove itd. Gledam na neko daljini od 1.5m do 3.5m zavisno gde sednem.
Ako neko ima iskustva sa nekim od modela bio bih zahvalan. Naravno ako znate za neku bolju ponudu do 100k dobrodosla. Trenutni tv mi je 50 inca, nisam imao veci pa nzm sta bih pre jurio.
Bitno mi je da je 120hz.

Pozdrav svima, planiram kupovinu 65ice, budzet je recimo do 70k. Sta biste preporucili?
Ovaj TCL koji se diskutuje deluje veoma interesantno, ali znacajno prelazi budzet.

Hvala unapred
Pogledaj ova 2 YT videa kako bi stekao bolju predstavu u vezi izbora televizora:

Pozdrav ljudi, gledam da zamenim svoj TCL C715 i nasao sam par modela koji mi se svidjaju, pa me zanima vase misljenje i sta bi vi uzeli

1. TCL 65C735 - 90.000
2. Hisense 55U8HQ - 90.000
3. Hisense 65U7HQ - 75.000

Ovo sam ja nasao da mi je privuklo paznju, uglavnom bih koristio za gaming, filmove itd. Gledam na neko daljini od 1.5m do 3.5m zavisno gde sednem.
Ako neko ima iskustva sa nekim od modela bio bih zahvalan. Naravno ako znate za neku bolju ponudu do 100k dobrodosla. Trenutni tv mi je 50 inca, nisam imao veci pa nzm sta bih pre jurio.
Bitno mi je da je 120hz.
Ako si u prilici, skokni prvo do neke radnje da steknes predstavu o kojim se velicinama televizora radi, naravno gledajuci ih sa udaljjenosti koje si naveo, a sve zarad toga da ne dodjes u situaciju da ti je TV preveliki ili premali, pa tek na osnovu toga trazi TV sa 120+ Hz i opcijom za gaming.

Poslednja izmena:
@magnetic navedi samo konkretne predloge. hvala na razumevanju

Prvi model je Hisense 65E7Q .. i bas nema sta da trazi pored TCL Mini-led-a, cak ni po ceni. U7Q je nesto bolji .. zbog svetlije slike i 144Hz osvezavanja u igricama .
Najbolje bi bilo da kolega razmisli sta mu je primarno i koliki je budzet max .
Naravno TCL ima i seriju 7 i 8

Dobar dan, interesuje me preporuka za tv. Nikakvo igranje igrica, samo kablovska i striming servisi. Znaci film i serija, od sporta samo snuker gledam. Sto veci to bolji, 65,75 marka mi ne igra ulogu. Budzet je oko 700-750 evra. Ne mora cak ni smart, imam box.

Да ли купити Toshiba 40LV2463DG?
На основу ознаке из које године је овај модел (ако је то могуће сазнати тако)?
Само кабловска и гледање, игрице и слично не.

Poslednja izmena:
"koritnacka "
Za TV velicinu 65" izbor je izmedju TCL 65C6K ( dublja crna) i Hisense 65U7NQ ( svetlija slika - za prostorije sa jacim svetlom ) ... za 75" u tom budzetu nemam neki pametan predlog

Prvi model je Hisense 65E7Q .. i bas nema sta da trazi pored TCL Mini-led-a, cak ni po ceni. U7Q je nesto bolji .. zbog svetlije slike i 144Hz osvezavanja u igricama .
Najbolje bi bilo da kolega razmisli sta mu je primarno i koliki je budzet max .
Naravno TCL ima i seriju 7 i 8
Kod Hisense nisam odusevljen sa njihovim OS. TCL sam ovaj C6K video u radnji i odusevio se, ali je prakticno 15k preko budzeta kod svih prodavaca. Za ostale TCL ne mogu nista da kazem, nisam ih video. Trenutno imam Philips 50icu koji planiram ds prebacim u spavacu sobu. TV uglavnom koristim za klasiku, filmovi, serije, striming, povezem komp radi nekog lakseg surfovanja ponekad, ali je to to

Na stranu sto 65C6K ima bas dobru sliku i vrhunski panel, i sam CPU (AiPQ Pro) mu je izuzetno dobar i to ga isto dosta izdvaja od ostalih.
Merkam ga za stan koji ce biti useljiv kroz par meseci, i imam varijantu da ga uzmem za 75-80k trenutno, samo ne znam da li da zurim uopste ili ce biti za te pare i kroz par meseci 😁

Nazad
Vrh Dno