Šta je novo?

Koji TV do 170-180e

BitrAtE

Znamenit
Urednik
Moderator
Učlanjen(a)
24.08.2003
Poena
1,165
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 7 7800X3D @ NZXT Kraken Elite 240 AIO
Matična ploča
Gigabyte B650M AORUS ELITE AX ICE
RAM
32GB (2x16GB) Kingston FURY Renegade DDR5 RGB DDR5-6000 CL32-38-38 @1.35V
GPU
GIGABYTE RTX 5080 AERO OC SFF
Storage
Kingston KC3000 PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD (2TB + 1TB)
Zvuk
Edifier S880DB MKII / Edifier T5 Sub @ AudioQuest DragonFly Black / Asus ROG Delta II Wireless
PSU
NZXT C1200 Gold ATX 3.1
Kućište
ASUS Prime AP202 ARGB White [5x Lian Li Wireless Fans]
Monitor
Philips Envia 32M2N8900 4K 240Hz QD-OLED
Miš & tastatura
Asus ROG Strix Scope II 96 Wireless Gaming + ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition @ Razer Pro Glide XXL
Ostale periferije
C1 55" & PS5 & Q990B
Mobilni telefon
iPhone 17 Pro Max
Pametni uređaji
Huawei GT2 Pro, GT4 Silver Elite, GT5...
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Ne znam da li sam pogodio sobu al evo da pitam.Koji je TV bestbuy do 180e?Koristio bih ga prije svega za gledanje DVD filmova i igranje PS2.Po mogucnosti da ima S-cabal prikljucak,da je kvalitet slike zadovoljavajuci i da nije manji od 52cm

Bas sam danas pricao sa jednom radnicom koja radi u radnju pored tvoje skole i rekal mi je da se po kvalitetu sliike isticu (u srednjem cjenovnom rangu) Gorenje i Samsung !!!
Znaci koji god da uzmems od ova dva neces pogrijesiti 😉

Otkad se radnice razumeju u televizore, njihovo je da ih prodaju i privlace musterije, ako dobro izgledaju?

Ne znam bas za Samsung, bolje neka malo potrazi i nek se jos raspita.

Znaš šta je meni drugar (elektroničar i vlasnik TV servisa) preporučio?
Da čekam da mu se pojavi neki desetak godina star Philips, ili Sony, sa ekranom od 70-ak cm, pa za 100-150e da me Bog vidi! A svi novi (i jeftini) pravljeni da sa super slikom traju koliko i garancija i možda godinicu duže.

freehand je napisao(la):
Znaš šta je meni drugar (elektroničar i vlasnik TV servisa) preporučio?
Da čekam da mu se pojavi neki desetak godina star Philips, ili Sony, sa ekranom od 70-ak cm, pa za 100-150e da me Bog vidi! A svi novi (i jeftini) pravljeni da sa super slikom traju koliko i garancija i možda godinicu duže.
Odlicna preporuka.Covek je potpuno u pravu.

Pa svaka radnica/radnik treba da bude po meni dobro informisana o robi tako da ne vidim razloga zasto joj ne vjerovat ???

@ M3:

Pa, zato prijatelju, sto ta radnica ne otvara te televizore, a ljudi koji rade u TV servisima i drze iste otvaraju pa znaju sta je unutra.
Ja imam prijatelja koji radi u TV servisu, i lepo mi je rekao da su ovi Samzunsi igrarija od televizora, i najvise monitora CRT koji odu na popravku su opet Samsunzi, i tako dalje... Jos nesto, recimo desavalo se isto sa LG televizorima, da se ispostavi da je samo maska "LG" a ovamo unutra totalno drugi televizor. U dosta kompjuterskih radnji rade ribe, pa nisam primetio da se nesto razumeju u bilo sta. Nego direktorima firmi treba meso da privuce kupca.

Ako covek zeli jeftin TV onda mu je najbolje da uzme Kopernikus, za svoju jeftinocu i nije toliko los. Ako zeli nesto dobro, e to je vec malo teze u danasnje vreme.

Poslednja izmena:
Za sobu najvjerovatnije uzmem TCL a sad mi treba hitno TV za sobu pa da pitam koliko se krecu LCD-i 32 incha ili eventualno neka plasma mada mi se vishe uzima LCD

Ja vec tri godine imam i koristim LG od 72cm (gasi se samo nocu dok spavam) i izuzetno sam zadovoljan (da kucnem u drvo).
Sto se tice "prodavacica" po prodavnicama tehnicke robe... jel si cuo za staru narodnu izreku "Razume se ko Marica u kriv k...." e po prodavnicama tehnicke robe obicno rade Marice koje su se svidele gazda Ivici a mozda mu i udelile nesto od morskih plodova, a kriv k.... ti je roba koju prodaju.
Pa ti vidi :smoke:

Nazad
Vrh Dno