Ja sam pre 2-3 meseca narucio dva agm 525, jedan stigao felerican (kontrola kvaliteta nula). Po komentarima na netu sam mislio da je kao nesto unapredjen u odnosu na 520, demon, womax i slicne koji su doslovno svi bili isti, da li je- ne znam, ali ovo nije ono sto sam ocekivao na osnovu iskustava drugih... Do sada smo imali neki alko i strong, oba kupljena jako davno, isplatili se visestruko. Alko je cini mi se bio malo slabiji a taj strong je bio u rangu ovih gore pobrojanih po specifikacijama... Oba su tisa, manje trose i kultivisanije rade, a cini mi se i da je strong jaci od agm-a...
Tako da uzmite sa rezervom sve sto procitate, malo je ljudi koji su u stanju da uporede vise trimera a da koriste forume i sl...
Takodje ima i puno ljudi koji ne znaju kako se pravilno koriste trimeri... Od paljenja, davanja gasa pa do odrzavanja...
Neko je gore napisao da je agm jaci od vilagera, agm je inace vilagerov podbrend, a sa druge strane vilager ima vise modela razne snage, pa je bzv porediti tako pausalno...
Dalje, vilager 1900 dolazi koliko znam sa znacajno boljim uprtacima, koji sami kostaju oko 3000, a ovo sve sto stize od dodataka uz agm i slicne, je manje vise neupotrebljivo za neko ozbiljnije koriscenje... Koliko videh 1900 ima da se nadje za neke 22-23 hiljade i iskreno, da ponovo treba da biram, odlucio bih se za njega...