Šta je novo?

koji TFT

misterno

Čuven
Učlanjen(a)
01.04.2003
Poena
619
izbor mi je suzen na ova i samo ova tri modela

HYUNDAI Q17
LG 17" TFT L1710 (neznam da li je s ili b , mislim da i nije vazno)
VIEWSONIC 17" TFT VG 700

pa sad koji?

misterno je napisao(la):
LG 17" TFT L1710 (neznam da li je s ili b , mislim da i nije vazno)
B ima i digitalni ulaz i USB hub u sebi. Meni oba imaju odličan kontrast i jasnu sliku, bolju od Samsunga, ova druga dva modela nisam video u praksi.

1. hyundai Q17 je potpuno isti monitor kao i ADI a715 (ima DVI, zvuchnike i 2xUSB)
2. LG 1710, S je sa analognim a B sa DVI ulazom (ako ima u oznaci monitora U, onda ima i 2xUSB)

Sto se tiche tih USB habova na ovim monitorima, ADI-jev je usb1.1 pa tu drzim misha ubodenog. Za LG ne znam, posto usb hub na monitoru kog sam koristio, nije hteo da radi pod win2000.

E sad, LG sam koristio 15-ak dana pa zamenio za ADI i zadovoljan sam.
LG ima za nijansu brzi odziv, ali manji ugao gledanja (pogotovu po vertikali) dok ADI (tj hyundai Q17) ima dosta umereniju sliku (kontrast npr.)
Oba su dobra za te pare, s tim sto ih 'krasi' jeftina plastika 🙂 sto nekome moze da zasmeta.
na taj Viewsonic se ne bih ni osvrnuo, nisam ga video, ali od te firme, jedina 17"-ca koju sam gledao (slike i specifikacije) i koja mi se dopala jeste 171p ali je on dosta skuplji (u rangu samsunga 172x) i nemas ga na listi. Ja bih taj viewsonic sto si ponudio gore zaobishao da moram da biram.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno