Šta je novo?

Kućna multimedija Koji televizor od 32"

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

Lich_king2

Slavan
Učlanjen(a)
03.01.2008
Poena
345
Moja oprema  
Laptop
Lenovo Thinkpad T480
Tablet
Xiaomi Mi Pad 4
Mobilni telefon
Xiaomi Poco X3 NFC
Pristup internetu
  1. Optički internet
Planiram da uzmem neki TV od 32", međutim u ponudi manjih televizora je jako teško odabrati nešto što je ok

Naime naišao sam na ova 4 koja mi odgovaraju u nekom budžetskom rangu do 22-23k:

PHILIPS Televizor 32PFS6109/12 LCD
TCL 32S5400AF
TOSHIBA 32LV2463DG
JVC LT-32VAF3300
Glavni problem je što je sto širine 70cm tako da bi 40", 42",43" bilo nemoguće da stane ako nema neko postolje na sredine. Ako ima takav neki model i to dolazi u obzir.

Poslednja izmena:
Pa ja bi svakako gledao koja je max dijagonala koja bi mogla da se uglavi i tim se vodio.
Šteta je ograničavati se na dijagonalu zbog trenutnog rasporeda,police,ili šta vec gde ide tv.
Mislim da je bolje promeniti to,a ne zbog trenutnog tv regala,police se "ceo život" ograničavati.

Ja sam na nekom LG od 42" okrenuo postolja (nogice) ka unutra i tako resio problem uske tv police 🙂 Eno ga stoji tako vec 5 godina... Ako ne nadjes nista sto ti odgovara, mozda i to moze da bude opcija.

Pa ja bi svakako gledao koja je max dijagonala koja bi mogla da se uglavi i tim se vodio.
Šteta je ograničavati se na dijagonalu zbog trenutnog rasporeda,police,ili šta vec gde ide tv.
Mislim da je bolje promeniti to,a ne zbog trenutnog tv regala,police se "ceo život" ograničavati.
Kapiram te apsolutno. Ovaj TV je svakako samo dodatni pošto je glavni u velikoj sobi 43" TCL P715

Nazad
Vrh Dno