Šta je novo?

Kućna multimedija Koji televizor Hisense da kupim

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

CONTROLOC

Zapažen
Učlanjen(a)
20.10.2022
Poena
11
Planiram da kupim neki od Hisense televizora. Treba mi pomoć kako odabrati pravi model. Treba mi neki televizor velike dijagonale,sa dobrom slikom i dobrim zvukom......za gledanje filmova i ostalih TV sadržaja. Naravno da bude Smart. Ne treba mi TV za igrice.

Planiram da kupim neki od Hisense televizora. Treba mi pomoć kako odabrati pravi model. Treba mi neki televizor velike dijagonale,sa dobrom slikom i dobrim zvukom......za gledanje filmova i ostalih TV sadržaja. Naravno da bude Smart. Ne treba mi TV za igrice.

ili

Sve si rekao, samo ne koliko para mozes da potrosis i koje dijagonale... Ako imas za 65U8HQ onda njega, ako ne ovaj drugi model sto je psihodel napisao, ako imas manje para i zelis 75 uz nesto losiju sliku onda 75A6G...

Poslednja izmena:
Krvari po ivicama zlooo jedno, a ni kontrast mu nije woow... Ruku na srce kvalitetan video input tipa yt4k i dizni znaju da budu perverzni ali za svakodnevno gledanje... Govvno

Ako ti je od značaja, razlika je i u energetskoj klasi (prvi F, drugi G). Koliko vidim i na drugim mestima, oba su Android. Sve zavisi kakve su tvoje lične preferencije, ali naravno da Android pruža mnogo više mogućnosti. S druge strane, ukoliko recimo hoćeš EON, aplikacija za Vidaa je savršeno odrađena.

Nazad
Vrh Dno