Šta je novo?

Mobilni telefon Koji telefon uzeti do oko 800e

Koji mobilni telefon kupiti

rolanero

Poštovan
Učlanjen(a)
06.07.2016
Poena
80
Pozdrav svima, naime, u neizvesnosti sam koji fon da uzmem kao sto napisah gore, za nekih 800e?
Pratio sam situaciju sa malim S22 , posto mi se jako svideo taj dizajn i generalno kompaktnost, ali nekako me baterija odaljila od njega ...
Sta mi je vazno ;
-Da ne bude velik telefon, znaci nesto do 6,4 incha ekran max
-Dobre kamere, upotrebljive u svim uslovima , 4k snimanje je nekako must have
-Solidna baterija , oko 5h SOT-a, ne igram igrice, nisam neki zahtevni korisnik, ali hocu od telefona, uz prosecnu upotrebu preko dana, da mi na kraju radnog vremena ostane dovoljno baterije da mogu da fotkam,snimam ili gledam nesto na youtube/twitch-u, znaci jedan ceo dan bez kompromisa.
-Ekran , trenutno imam amoled na mom MI A3 i to mi je ok , jedno sto mi nedostaje je vise brightness-a i voleo bih 120hz

Iz svega ovoga trenutno vidim sledece zanimljive opcije:
S21 FE , trenutno se dobija i Sat Watch 4
MI 12, lep telefon, kompaktan, dobre kamere, ali velika sumnja oko baterije, takodje se dobija sat
MI12x deluje obecavajuce, ali mozda malo skupo trenutno
Druge opcije su da se ceka S22 nove promocije, ako ih bude , ili novi Iphone 14pro ( naravno ovde bih morao vise da dam para)
Svaki drugi predlog je dobrodosao.
Hvala!

Pominješ 14, a nisi razmišljao o 13 pro? Ja ga lično nemam jer iz principa ne dajem tolike pare za telefone, ali žena ga ima i stvarno nemam zamerku na telefon od dizajna do performansi, a mislim da ima sve ovo što si naveo. Čak mislim i da 12 pro ima sve to, al ajde on je kao godinu i po već star, jedino ako ga nađeš baš povoljno.

Pominjem zato sto mi je malo taj notch odbojan na 13p , a najavili su da ce ga 14p konacno izbaciti. Takodje, nije tako daleko oktobar za sacekati ako bas nema neke dobre ponude trenutno.
Ako ne bude nekog preteranog upgrade-a sa 14p , svejedno 13p ce biti malo jeftiniji.

12x je trenutno 500e u radnji (mi Srbija). Msm da nema bolje opcije od toga što se tiče telefona sa manjom dijagonalom. Kompaktan, odličan ekran, odlična baterija, siguran i jak hardver, kamera dobra. Pre bih se odlučio za njega nego za S21/22 (baterija, grejanje, signal im baš nisu jača strana).
Naravno uzeo bih u razmatranje S21 SD ako može nov da se nađe sa sigurnom garancijom.

Nazad
Vrh Dno