Ako je tako loš, pogotovo ako mu je ekran bled i kamera loša, šta će mi to!da j budite realniji malo , kapiram da lik zeli nesto sa teritorije srbije ...a kad krenete da se gadjate sa tim kinezima znaci :smash:
ne znam sta da ti preporucim , ali taj note je prilicno slab fon , bolje se pokazao grand II ,od njega koji ako je verovati specifikacijama treba da bude mini zmaj ...
kamera ...blagi uzas 🙁
Ako je tako loš, pogotovo ako mu je ekran bled i kamera loša, šta će mi to!
Da se ipak držim Samsung ili HTC brenda?
Zasto je HTC propali proizvodjac precenjenih telefona?HTC je propali proizvođač precenjenih telefona od koga je ostala samo marka.
Lenovo u Srbiji. Kvarovi nula (info iz prve ruke). Sasvim dobra ROM podrška. Velika zajednica (super popularni u inostranstvu, naročito u Rusiji).
E sad, problem je što ti hoćeš što veći ekran...
Izgleda da dacha zna dovoljno
,cim ga savetujes da se drzi samsunga i htca 😛
@johnnny sine ,nisu svi dokoni da jure likove i traze radnju sa kineskim djubretom 😛 al dobro,nismo svi isti ...Samo mislim da je tesko naci normalan telefon renomiranog proizvodjaca a da neka stavka ne skripi ,a kamoli nekog xinccangujngfang brenda 🙂
HTC je propali proizvođač precenjenih telefona od koga je ostala samo marka.
Lenovo u Srbiji. Kvarovi nula (info iz prve ruke). Sasvim dobra ROM podrška. Velika zajednica (super popularni u inostranstvu, naročito u Rusiji).
E sad, problem je što ti hoćeš što veći ekran...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari