Šta je novo?

Koji telefon sa 2 kartice

• Začetnik teme Začetnik teme gileip
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

gileip

Čuven
Učlanjen(a)
18.12.2005
Poena
660
Hoću da uzmem telefon sa 2 kartice, a maksimalno bih izdvojio do 250 evra.
Da li uzeti :
1) Samsung S3 Neo Dual
2) HTC 816 Dual
2) Ili ?????
Hvala na pomoći.

Moto G je fini i mnogo jeftiniji, tu je i 2. generacija tog telefona, zatim Xiaomi Redmi Note sa 5.5" ekranom i Mediatek 8 core procesorom sa svim njegovim prednostima (brzina) i manama (troshi dosta baterije, mada note ima veliku bateriju i gps nije bash najprecizniji). Tu je i Xiaomi 1s, mada nisam siguran da bih ga preporucio ispred Motorole.

Lenovo S660 4 jezgra, giga ram, IPS panel, 8 giga interne memorije, baterija od 3000 miliampera samo nemoj da bude Kit Ket.

Ako mora shto veci ekran, gledaj Xaomi Redmi Note (ok mamera) ili, josh bolje, Meizu je izbacio skoro M1 Note koji je trenutno u prodaji samo u Kini, ali ga ima kod preprodavaca i nece proci predugo pre nego shto se pojavi i u njihovoj prodavnici. Da ne insistirash na 2 kartice izbor bi naravno bio mnogo veci, ali ovako, nishta ne moze ni da pridje M1 Note.

da j budite realniji malo , kapiram da lik zeli nesto sa teritorije srbije ...a kad krenete da se gadjate sa tim kinezima znaci :smash:
ne znam sta da ti preporucim , ali taj note je prilicno slab fon , bolje se pokazao grand II ,od njega koji ako je verovati specifikacijama treba da bude mini zmaj ...
kamera ...blagi uzas 🙁

U bgu ima bar 1 radnja koja prodaje Xiaomi, a na oglasima ima nekoliko likova, tako da jeste teritorija Srbije...

da j budite realniji malo , kapiram da lik zeli nesto sa teritorije srbije ...a kad krenete da se gadjate sa tim kinezima znaci :smash:
ne znam sta da ti preporucim , ali taj note je prilicno slab fon , bolje se pokazao grand II ,od njega koji ako je verovati specifikacijama treba da bude mini zmaj ...
kamera ...blagi uzas 🙁
Ako je tako loš, pogotovo ako mu je ekran bled i kamera loša, šta će mi to!
Da se ipak držim Samsung ili HTC brenda?

HTC je propali proizvođač precenjenih telefona od koga je ostala samo marka.

Lenovo u Srbiji. Kvarovi nula (info iz prve ruke). Sasvim dobra ROM podrška. Velika zajednica (super popularni u inostranstvu, naročito u Rusiji).

E sad, problem je što ti hoćeš što veći ekran...

Izgleda da dacha zna dovoljno
,cim ga savetujes da se drzi samsunga i htca 😛

@johnnny sine ,nisu svi dokoni da jure likove i traze radnju sa kineskim djubretom 😛 al dobro,nismo svi isti ...Samo mislim da je tesko naci normalan telefon renomiranog proizvodjaca a da neka stavka ne skripi ,a kamoli nekog xinccangujngfang brenda 🙂

Poslednja izmena:

Lenovo u Srbiji. Kvarovi nula (info iz prve ruke). Sasvim dobra ROM podrška. Velika zajednica (super popularni u inostranstvu, naročito u Rusiji).

Zasto je HTC propali proizvodjac precenjenih telefona?
Mislim da prave sasvim dobre telefone,imaju dobar kvalitet izrade, odlican zvuk(Boomsound), kvalitet kamere tu i tamo.
@Gileip,ja koristim trenutno HTC Desire 816,zamerku imam jedino na kvalitet izrade i ni na sta drugo. Ne svidja mi se plastika,ali negde su morali da zakinu zbog cene.

Poslednja izmena:
Izgleda da dacha zna dovoljno
,cim ga savetujes da se drzi samsunga i htca 😛

@johnnny sine ,nisu svi dokoni da jure likove i traze radnju sa kineskim djubretom 😛 al dobro,nismo svi isti ...Samo mislim da je tesko naci normalan telefon renomiranog proizvodjaca a da neka stavka ne skripi ,a kamoli nekog xinccangujngfang brenda 🙂

To sam mu rekao jer HTC a pogotovo Samsung ne vrede ni pola od toga za koliko se prodaju. Imao sam Xiaomi mi2 ( telefonkoji je izisao avgusta 2012, ima snapdragon S4 procesor, 2gb RAM,...) i dva puta je bolji od Samsunga iste klase. Ovi noviji Xiaomi su samo jos bolji.
Ali ok, tako je to kod nas jedino Samsung i nista vise.

Nije da sad ja tu nesto pametujem, ali jednostavno dok ne probas nesto dobro a jeftinije, svest se nece promenuti.

Poslednja izmena:
Čitam komentare i sad sam još više neodlučan! Da li da dam 175 evra za Xiaomi sing sim ili 225 za HTC 816 dual ili 210 za S3 Dual?
Ili da uzmem neki Lenovo, jer čitam da su pouzdani, bez kvarova? Ima li preporuka za neki? Kakva im je kamera, ekran?
Ili da uzmem Nokiju 730 dual? Imam 720 i ekstra radi, kamera super, ekran super, a kod 730 još bolji i veći ekran?
Au, baš sam u dilemi?
Ili da ostavim L9 II i Lumiu 720 pa da čekam nešto bolje?

Ne bih rekao.

1.Na uređaju je zamenjena osnovna ploča i zvučnik nov IMEI.

2.Zamenjen zvučnik.

http://www.winwin.rs/mobilni-telefon-lenovo-a316i-dual-sim-crni-1192371.html

Ja bi dodao da sa DVA Lenovo telefona imam iskustvo oko servisa, za jedan imam deklarisani fals, overen od strane PINa (sto znaci da ne moze imati info iz prve ruke, ili da su po njima kvarovi samo nesto sto nema definiciju kao u normalnom svetu 😀.

Nazad
Vrh Dno