provokator
Slavan
- Učlanjen(a)
- 28.12.2010
- Poena
- 330
Ono sto mi je potrebno je da telefon ima dva slota za SIM card, da ima minimum 6gb rama i da moze da se igra CoD mobile 🙂
Kažu na gsmarena da mu je baterija slaba strana, dugo se puni i brzo troši, kao da je fake 6000mah. Jel uzeo neko odavde, kakva su iskustva. I meni je interesantan taj telefon kao poklon ženskoj osobi. Nov je pa nema mnogo utisaka o grejanju, kvalitetu razgovora i sl.Pod uslovom da budem dosadan, preporučio bih ti Motorola G54 Power Edition. 12/256, solidan čipset, kamera sa optičkom stabilizacijom, baterija 6000mah. Jedino IPS ekran a ne Amoled, što po meni i nije mana. Kako ko voli.
28ooo u A1 za keš. Bolja cena nego na KP. Po meni trenutno best buy. Dovoljno ram memorije, storage i baterije za igranje na fonu. A i sve ostalo.
Plus u džep 160 eu.
juce sam gledao recenziju za motorolu edge 40 dual sim......nahvalio je Peca.Xiaomi 12x 256gb preporuka.
Pozdrav svima, i ja sam u slicnoj dilemi: Moto Edge 40, S21 FE 5G ili mozda cak na papiru slabiji Moto G54 / Samsung A34/54.
- Ne igram video igre
- Kamera prilicno vazna.
- Telefon uglavnom za poslovne svrhe (google meets, slack, mails, mnogo web surfovanja).
Budzet do 400e. Telefon ce biti koriscen barem 2 godine.
Ја такође бирам између ових модела +Онор90, само што мени камера није битна. Битан ми је добар екран и звук, јер гледам серије на фону и клипове на Јутјубу, па ако неко има искуства, знања и добру вољу, био би добар неки предлог.Pozdrav svima, i ja sam u slicnoj dilemi: Moto Edge 40, S21 FE 5G ili mozda cak na papiru slabiji Moto G54 / Samsung A34/54.
- Ne igram video igre
- Kamera prilicno vazna.
- Telefon uglavnom za poslovne svrhe (google meets, slack, mails, mnogo web surfovanja).
Budzet do 400e. Telefon ce biti koriscen barem 2 godine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari