Šta je novo?

Koji telefon do 350e?

rema1301

Slavan
Učlanjen(a)
21.09.2010
Poena
320
Do skoro sam koristio Nexus 4, extra me je sluzio ali malo smorio pa je doslo vreme za promenu, nesto novo ili polovno malo korisceno, do "5,5... Merkam Z2/Z3, G3, OPO kad bi mogo da se nadje za neku razumnu cenu kod nas... G3 mi se najvise svidja, ali me brine trajanje baterije, ne znam kakva su izkustva sa istom, koliki se SOT izvlaci sa nekim prosecnim koriscenjem. Neki predlog? 🙂

Ma da bre, prosecan kupac kad pazari telefon treba da zasedne da nauci sve zive opcije i kada se koja koristi da bi dobio pristojnu sliku. Jer Auto mod je tuga.

Ko baci 350-400 evra na mobilno seksualno pomagalo taj nije prosecan vec bogat kupac od koga se moze ocekivati da ulozi neki minimalni, znam za vecinu nedostizno veliki, intelektualni napor da spozna da svet i zivot postoje izvan auto moda...

Sigurno nisi bacio pare ako si vec kupio tel od 300+ evra jer svi od navedenih imaju i plus i minus. E sad svako svako ima svoje preference a i svi ovde misle da su strucnjaci pa se hvataju za slamke. To sto ljudi gladuju da bi uzeli telefon pa opravdavaju svaki potrosen cent je druga stvar.

Najbolje je uzeti tel na svoju ruku, vidis displej, opalis sliku, ukljucis neku muziku i to je to. To dal ekran prati rgb matricu ili u igrama imam 5 fps manje je nebitno ako meni to izgleda dobro.

Edit: da ne ispada da spamujem samo, ja bih uzeo n5, powerbank i dobre sluske i jos da ti ostanu pare. Ali sto ljudi sto cudi.

Poslednja izmena:
Pozdrav drugari. Pisacu ovde, da ne bih otvarao novu temu.
Dakle, potreban mi je telefon do 330 evra (ako moze jeftinije, jos bolje)
Najveci problem na prethodnim telefonima je cesto zakucavanje. Bitno mi je da telefon podrzava 4G, da dobro podrzava multitasking, jer u isto vreme koristim i Instagram i Whatsapp i Viber a i stigne mi nesto na fejsu. Drugi zahtev je da ima dobru kameru jer cesto slikam i da izgleda lepo na oko.
Citao sam dosta o Windows phone-u ali ne znam koliko sam spreman da ga uzmem zbog toga sto jos uvek nemaju podrsku za neke aplikacije koje cesto koristim.
Ne volim eksperimentisanje sa custom romovima, pa bih voleo da prvobitna verzija ne zahteva nekakve nadogradnje (osim naravno apdejta za android)

Hvala unapred!

Poslednja izmena:
Najveci problem na prethodnim telefonima je cesto zakucavanje. Bitno mi je da telefon podrzava 4G, da dobro podrzava multitasking, jer u isto vreme koristim i Instagram i Whatsapp i Viber a i stigne mi nesto na fejsu. Drugi zahtev je da ima dobru kameru jer cesto slikam i da izgleda lepo na oko.
Citao sam dosta o Windows phone-u ali ne znam koliko sam spreman da ga uzmem zbog toga sto jos uvek nemaju podrsku za neke aplikacije koje cesto koristim.
Ne volim eksperimentisanje sa custom romovima, pa bih voleo da prvobitna verzija ne zahteva nekakve nadogradnje (osim naravno apdejta za android)

Hvala unapred!
Note 3 pazari i nemaš problema... Super telefon... Imaš da nađeš za te pare lagano... 🙂

Hvala unapred!
Takodje preporuka za note 3, z2 je takodje odlican izbor, a ako zelis jeftinije da prodjes uvek u obzir dolaze nexus 5 ili lg g2

Nazad
Vrh Dno