Šta je novo?

Koji telefon do 20 000 din?

touch_master

Poštovan
Učlanjen(a)
12.06.2015
Poena
54
Koji tel do 20k?

Bitno mi je da ima dobru kameru ili dve kamere, opet znam koliko para toliko muzike.
Ne bih da ima 6 inca ekran, vec oko 5,5 ili 5,8. Nekako mi je 6 inca veliki previse...

Ne igram igre i slicno, netgo samo office, mejl, youtube nekad i slicno?

Pazi, za te pare se najvise isplati xiaomi redmi note 5 4/64gb, ali on je 6", mada ima male ivice oko ekrana, pa nije ni toliko velik...ako ces neki manji, mislim da je xiaomi mi a2 lite okej izbor... :)

Ne gledaj telefone po velicini ekrana vec po dimenzijama samog telefona.

Redmi Note 5 je jeftiniji i ima bolju kameru.

Sad zvao kaze A2 lite 17.895 a kaze nema garancije.. j rekoh kako nema gde je fiskalni, kaze sa fiskalnim godinu dana... ja rekoh sta godinu, treba 2 ona ne zna... teski *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*i..menjaju cene svakog dana.. pre cu i da platim 25 000 u proverenoj randnji nego kod ovih *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*a.

Ima 3 razlicita A2 lite i zato prodavci znaju da pogrese (tj. zabole ih kao i po ostalim radnjama/operaterima, ionako ces videti kad budes placao, bilo u radnji ili pouzecem). Garancija je godinu dana i naravno da nema fiskalni racun, ne moze i to i cena ko u oglasima (ili niza).

Sad zvao kaze A2 lite 17.895 a kaze nema garancije.. j rekoh kako nema gde je fiskalni, kaze sa fiskalnim godinu dana... ja rekoh sta godinu, treba 2 ona ne zna... teski *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*i..menjaju cene svakog dana.. pre cu i da platim 25 000 u proverenoj randnji nego kod ovih *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*a.
Ja sam isao licno u radnju pre mesec danas da uzmem redmi 6, na sajtu stoji cena 13.450 dinara, reko super i odem u radnju, kada im u izlogu stoji taj tel i pise 16.000 dinara. Reko kako 16.000 kada na sajtu stoji ta i ta cena, a sada ova i onda mi objasnila zena. Kaze ako hocete 2 god garanciju i fiskalni onda je 16.000 i mozes da platis i karticom, a ako jeftinije, onda je 13.400 i godina dana, samo kes moze i neka njihova na papiru garancija BEZ fiskalnog. Eto, da objasnim :)

Uzeo sam telefon u emmi-ju, ozbiljna firma. Ovi u logic shopu su gabor...nece fiskalni da daju i i daju ti priznanicu i sa tom priznanicom godinu dana imas kao nesto ... strasno...

Telefon xiaomi a2 lite. Kad sam ga uzeo malo tezina zanosi oseca se u delu gde su kamere, kao da nije dobar balans ali to se vrlo malo oseca. Mozda treba da napisem novu temu... ali tel je odlican. Kada sam ga updejtovao od 5. januara moze da snima 60fps 1080p, samo sto moj racunar ne moze ravnomerno da pusti video. Zasto to, zbog procesora? Pa imam majku mu amd apu a-4 5300 3,2ghz ???WTF???????

Pa imao si izbor da kupiš po ceni kao u Emmi-ju sa fiskalnim i garancijom od 2 godine ili po manjoj ceni bez fiskalnog i 1 godinom garancije. Pre bi Logic-u dao pare nego ovim monopolistima.

Taj APU je krš procesor, ako proveriš zauzeće, videćeš da je sve na 100%. Postavi u video plejeru da koristi grafičku pri reprodukciji videa. U PotPlayer-u ide ovako.

Bolje kod monopolista nego kod lopova iz logic shopa... pa da dobijem tel sa crnog trzista, kvaran.. i plus to sto si mu dao pare ne placa porez na to cem nema fiskalnog tako da novac od poreza ne ide nama ovde u zemlji... kako nas narod razmislja nije ni cudo sto smo raspala drzava,... pre bi covek pazario na crno i da mu bude gore u ovom slucaju nego da plati regularno.. uzas

Cekaj, nisi hteo kod jednih lopova da kupis s racunom a kod drugih jesi i jos kritikujes one prve?! Shizofrenija je zavladala, nije ni cudo sto smo raspala drzava

p.s. Jedno 80% telefona i robe koja se valja bez racuna (bilo po radnjama ili oglasima) dolazi iz domacih veleprodaja...

Poslednja izmena:
Emmi (ili ti win win) ozbiljna firma?!:shock:

Dobro, ako se ovaj pokusaj od drzave smatra ozbiljnom drzavon, onda i doticni jesu ozbiljna firma...
Poredjenje sa drzavom, ko razume, shvatice.....

Ako poredimo Logic shop koji ne daje fiskalni i ne garantuje zakonski nista, i plus ne placa porez... sa Emmi koji daju fiskalni racun i placaju porez plus garantu i plus veci su jer imaju lanac prodavnica i prodaju sve od tehnike.. onda je emmi mnogo ozbiljniji. Ali i ti sam to uvidjas, osim ako nemas neki drugi problem psihicke prirode - u tom slucaju dzabe pisem. A i oni su tamo tvoji Cacani, ne znam zasto si vise za Bg...

Poslednja izmena:
Ako poredimo Logic shop koji ne daje fiskalni i ne garantuje zakonski nista, i plus ne placa porez... sa Emmi koji daju fiskalni racun i placaju porez plus garantu i plus veci su jer imaju lanac prodavnica i prodaju sve od tehnike.. onda je emmi mnogo ozbiljniji. Ali i ti sam to uvidjas, osim ako nemas neki drugi problem psihicke prirode - u tom slucaju dzabe pisem. A i oni su tamo tvoji Cacani, ne znam zasto si vise za Bg...
Ček bre...kako ne daju i ne plaćaju porez kad je bar deset puta napisano da daju i račun i dve godine garancije ali je onda cena druga...
Ti bi i jare i pare ;)

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno