Šta je novo?

Koji tel posle Samsunga?

• Začetnik teme Začetnik teme pepsi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

pepsi

Slavan
Učlanjen(a)
17.08.2009
Poena
310
Pozz svima,e ovako jos malo mi istice ugovor kod Telenora,pa mi treba pomoc-savet oko odabira aparata,samsung mi je opasno dojadio.Dvoumim se izmedju HTC DESIRE 626,HUAWEI P8 LITE,LG SPIRIT 4G,ili neki drugi predlog?Hteo sam LG G3 ali preskupo mi.... Hvala 🙂

Ajde prvo kazi koji paket koristis, i da li bi presao u drugu mrezu na primer. Imas sada u mts npr za paket od 1700 dinara huawei p8 za 28000 dinara na popustu sto je po meni extra kupovina. A na telenoru ti je paket od 1500 dinara telefon isti izadje 48000 dinara. Pa vidi koja je razlika.

Ajde prvo kazi koji paket koristis, i da li bi presao u drugu mrezu na primer. Imas sada u mts npr za paket od 1700 dinara huawei p8 za 28000 dinara na popustu sto je po meni extra kupovina. A na telenoru ti je paket od 1500 dinara telefon isti izadje 48000 dinara. Pa vidi koja je razlika.
Ali to je ugovor na 3 godine. Na 2 je 38400. + 3g pretplata.

Upravo gledam pakete,recimo taj P8 lite,na 2god,mesecno 1495 prenesi i surfuj strandard,15990 moze na 6 rata.
Meizu m2 note,sta je to neki turski tel nikad cuo za tu marku???
Ili mozda HTC DESIRE 626?Bio sam i do radnje,prvo sam se raspitivao sa neku Lumiu.ali mi covek rece da lumia nema video poziv,a i to mi treba,i da kaze da lose net radi.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno