Šta je novo?

Koji tablet uz box paket do 10000 din?

Lenovo A7 (Tab2 kako ga ti zoves) definitivno je odlican, a za te pare fenomenalan malisa.
Moj otac da koristi, kao i keva sada, iako imaju full laptop kojim mogu lakse da surfuju, fon i raniji neki tabket. Ali ovaj talbet razbija koliko mu je dobar ekran, a performanse su za danasnje potrebe i vise nego dovoljne (sem za igrice mozda, to nisam uopste isprobavao).

Samo cekam dan kada ce crknuti kao i svi Lenovo koje sam imao i onda smor sa servisom doduse :D Ali da kucnem u drvo, super se pokazao, da ne poveruje covek da je to tablet od <100e (dosta manje..), jer bije i mnogo jace.

Teslu bi zaobisao jos uvek, ako se ista placa.

Imam Lenovo A7-10 nekih 2 meseca tek. Mogu samo da potvrdim ovo što je alfa napisao i dodao bih još samo da je izuzetno izdržljiv (ćerkica ga je već "istestirala" mnogobrojnim udarcima, padovima idr. i za divno čudo ekran je još uvek bez ijedne ogrebotine), kao i da je autonomija baterije na veoma zavidnom nivou. Nisam još odradio upgrade na 5.0, niti ću s obzirom da i ovako na KitKat-u radi savršeno.

Ljudi da li je taj Lenovo Tablet koji hvalite ovaj isti sto ima u firmama na e i ww od 9990 dinara sa specifikacijom Tablet Lenovo IdeaTab A7-10 BK 7" IPS,QC MTK8127/1GB/8GB/BT/GPS/Cam/Android 4.4? Koliko vidim vi pominjete neki Tab2 model a ovde pise samo Tab pa me to buni?

Nazad
Vrh Dno