Šta je novo?

Koji tablet kupiti do 130 evra?

lek0ren

Cenjen
Učlanjen(a)
19.06.2013
Poena
151
Bio sam zainteresovan za Prestigio MultiPad 7.0 Pro Duo ,ali se vise ne moze naci u prodaji tako da bih vas zamolio da mi preporucite neki tablet sa slicnim osobinama kao i ovaj. Hvala unapred 😀

Za 140e je bio onaj Mele M7 na KP sa garancijom, ako ga i dalje ima to je verovatno najbolja kupovina.

Zavisi sta te pre svega zanima ? Velicina ili brzina . Za 15.000 mozes da nadjes sporije 10-ke i brze 7-ice ili po koju 8-icu. Od toga zavisi i koji model bi ti najvise odgovarao.

Licno nisam za neki model koji se prodaje samo preko oglasa i koji prodaje samo jedna firma, a garancija vazi dok firma ne promeni ime, ili dok se ne pokvari tablet 😀 Pa dal se zove Mele, ili Cang fu svejedno.

Hvala ljudi na preporukama,cena moze da ide jos malo gore ako treba,voleo bih da bude malo jaci sto se tice procesora i graficke,a ekran ako bi mogao da bude IPS. Idem u srednju skolu tako da bi mi bio potreban za citanje literature ili gledanje nekih filmova,eventualno po neku igricu da pokrene. Da li imate jos neke predloge?

Ta suma je malo nezgodna, ni tamo ni ovamo. Za 100e imaš onaj Vivax TPC-7150, uskoro (ili "uskoro") bi trebalo da stigne Asus MemoPad HD 7 za ~150e, pa ako možeš malo da sačekaš ne bi bilo loše.

Pogledao sam ovaj Vivax TPC-7150i zanima me samo koliko se moze ocekivati od ove graficke Mali 400 posto je single core i koliko bi baterija mogla da izgura neprestanog koriscenja posto ima 3500 mAh?

Baterije na tim kineskim tabletima su kriminalno lose, zato ljudi i uzimaju Asus Memo Pad koji je losiji po specifikacijama ali bar ima ljudsku bateriju. Kao sto kaze peja, novi Memo Pad je idealan uredjaj za te pare (150 evra), samo jos cekamo da stigne u Srbiju a to bi trebalo biti za koju nedelju a mozda i ranije. Jedino moze biti problem ako uvezu malo pa se prva tura rasproda jer je bas povoljan za to sto nudi.

Pojavio se novi prestigio 5588 i mislim da se uklapa u tvoj budzet.To je naslednik 5580 koji je bio Ok, tako da naslednik treba da je jos bolji.

Po meni za te pare trenutno Acer Iconia B1 deluje kao dobra kupovina YT video, kosta 13.990 din, sto je manje od 130 E. Naravno da ima nedostataka, ali za te pare svaki ce imati, bitno je da li zadovoljava tvoje kriterijume.
Ako ti nije problem možeš i da sačekaš Asus MeMO HD 7, kao sto ostali rekose, on ce biti solidno bolji a samo malo skuplji...

Izvinjavam se sto ovako ulecem u temu ali me zanima koliko je dobar HP Slate 7? Ne mogu naci na forumu nista o njemu a doboo sam ponudu da kupim nov za ~100€. Kao prvo, nisam lud za njima, nije mi hitno da ga uzmem ali cena izgleda sasvim ok. Koristio bi se ponajvise za citanje ebook. Vredi li ili da cekm ipad mini? Ranije sam imao ipad i znam njegove mogucnosti ali ako mogu uzeti nesto za 3,5 puta manje para, lakse bi mi bilo.

Nazad
Vrh Dno