Šta je novo?

Koji sve Brisbane postoji?

SuperStarr

Znamenit
Moderator
Učlanjen(a)
25.07.2002
Poena
1,105
Moja oprema  
CPU & Cooler
Xeon 5670 (6c/12t) @ 4.3Ghz
Matična ploča
ASUS P6T Deluxe v2
RAM
48Gb HyperX DDR3 @ 1666Mhz
GPU
Gigabyte 1060 6Gb
Storage
Kodak 512Gb + 16Tb RAID
Zvuk
Creative Audigy2 ZS
PSU
Zalman ZM600-HP (Heat-Pipe :) )
Kućište
Alexander Weiss (glass front + glass side)
Monitor
AOC 32" IPS
Miš & tastatura
G602 & Drevo 87 key (Red Switch)
Ostale periferije
MX Master 2 & K380
Mobilni telefon
Moto G9 Plus
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Da li ima X2 3600+ Brisbane? Na koliko Mhz radi?
Isto pitanje i za X2 3800+.

EDIT: Našao sam, 65W su Brisbane-i...

Poslednja izmena:
Mislio si 65nm ili... ?

X2 3600+ Brisbane radi na 1.9G, ima 2x512kb L2 cache.
Ovo je, ujedno, i najsporiji Brisbane (bar za sad, mozda se promeni situacija).

Poslednja izmena:
Ne, nisam to mislio, izvlacis iz konteksta 😛.

Mislio sam ako ne izbace neki npr X2 3400+, na istom taktu samo 2x256kB (kao sto je slucaj sa Windsor jezgrom...).

Poslednja izmena:
Posedujem taj "najsporiji" Brisbane 3600+ i na 2.7Ghz je sve samo ne spor😀.

Ne. Po onoj table, jasno se vidi koji seve Brisbane postoji, 89W su Windsor-i...

Jedino što nema tog X2 3600+ modela...

Imas na amdcompare sve Brisbane modele sa sve kodovima na cipovima.Ukucaj samo 1900Ghz za freq. i dobices inform. za 3600+ Brisbane(1.25V Vcore,65W EE,1.9GHz,2x512KB L2,9.5 multi)

Ne. Po onoj tablei jasno se vidi koji sve Brisbane postoji, 89W su Windsor-i...

EDIT: Jedino što nema tog X2 3600+ modela...

Ne mora da znaci, ima i 65W Windsor-a. Ali su svi Brisbane-i izradjeni u 65nm, zato sam pitao da li na to mislis.

Evo i nesto novije slike od one koju si postovao: bench

@ivanbo2003
Na kom naponu radi pri tih 2.7?

Poslednja izmena:
Ne mora da znaci, ima i 65W Windsor-a.

Evo i nesto novije slike od one koju si postovao: bench

@ivanbo2003
Na kom naponu radi pri tih 2.7?

Na 1.42V,ploca je MSI K9N Ultra i verovatno ona pravi problem(na relaciji IMC-a,jer izgleda postavlja drive strength na vrenosti koje IMC ne voli kad se predje 280MHz za HTT).
Videcu da probam da nabavim DFI Inf. Ultra MII,pa da vidim koliko moze CPU.Mem. je Kingston VR(moze do 900Mhz cas 4)
Temperature su i sa box coolerom smesne,a sa hyper TX CPU je mlak pri Orthosu(i to bukvalno mlak 🙂 ,30tak stepeni celz.)

Kupljen je od Zorz-a sa foruma,a inace nisam video da ga ima u BG-u.Mozda je nesto bilo stiglo u Comtrade,ali sa njihovom maloprodajom se sporazumeti,to je kao popeti se na M.Everest :S:

Imas 4800+ Brisbane,u pakomu koliko sam skoro video,oko 140e.Za te pare,dobijas CPU koji ide stabilno i preko 3Ghz uz dobro hladjenje i solidnu plocu.

Na 1.42V,ploca je MSI K9N Ultra i verovatno ona pravi problem(na relaciji IMC-a,jer izgleda postavlja drive strength na vrenosti koje IMC ne voli kad se predje 280MHz za HTT).
Videcu da probam da nabavim DFI Inf. Ultra MII,pa da vidim koliko moze CPU.Mem. je Kingston VR(moze do 900Mhz cas 4)
Temperature su i sa box coolerom smesne,a sa hyper TX CPU je mlak pri Orthosu(i to bukvalno mlak 🙂 ,30tak stepeni celz.)
moci ce sigurno vishe, taj dfi je odlichan overkloker

Nazad
Vrh Dno