Šta je novo?

Mobilni telefon Koji stock-android telefon

Koji mobilni telefon kupiti

kapone

Flash Drive
Učlanjen(a)
25.11.2014
Poruke
86
Poena
8
Pozdrav. Planiram kupovinu telefona za crni petak, interesuju me iskljucivo uredjaji bazirani na stock android operativnon sistemu. Budzet je relativno skromnih 250€.
Bitan mi je pre svega stabilan i fluidan rad, solidna baterija - bar da izdrzi dan i na trecem mestu ekran i kamera. Telefon bi trebao da izgura 2 godine rada, tako da mi je i podrska relativno bitna stavka. Trenutno koristim Redmi Note 8, od kog dobijam nervni slom.
Modeli koji su mi zapali za oko, a koji bi eventualno mogli da se uklope u budzet (ovo su samo pretpostavke na osnovu iskustava sa prethodnim crnim petkovima) su:
Pixel 4a
Nokia X20
Motorola Edge 20 lite
Kakva su vasa misljenja o navedenim modelima i da li bih trebao jos neki model da uzmem u razmatranje?
Hvala unapred!
 

kapone

Flash Drive
Učlanjen(a)
25.11.2014
Poruke
86
Poena
8
Da li si prodavao nesto u Nemackoj, pa znas, ili govoris napamet? Jer ja sam do sada preko oglasa prodao sve i svasta bez ikakvih problema. Tako da uopste ne brinem oko prodaje jedne motorole. Da li cu mozda vise izgubiti, nego da sam uzeo samsung, MOZDA. Ali prosto ne zelim da razmisljam o prodaji necega sto jos nisam ni kupio. Za 2-3 godine nece ni jedan telefon vredeti vise od 30-40% placene cene, tako da mi je iskreno svejedno.
Elem, mislim da ova tema vise nema svrhe, jer sam doneo konacnu odluku, tako da se zahvaljujem svima koji su ucestvovali u diskusiji. Svako dobro
 
Vrh Dno