Šta je novo?

KOji stand alone TV Tuner?

Nagy

Slavan
Učlanjen(a)
20.02.2006
Poena
319
Posto o'de bejah posavetovan da je najbolja solucija stand alone TV Tuner, molio bih da mi neko da predlog iz sopstvenog ili tudjeg iskustva - koji TV Tuner kupiti. Cena je naravno bitna, ali nije o glavi da bude najjeftinije nego najoptimalnija solucija. Takodje, ne znam koja je razlika izmedju digitalnih i analognih TV Tunera - zeleo bih da gledam programe sa kablovske, ukljucujuci i HD.... Any suggestion?

Danke! :p

Aj i ja da se prikačim ako može :) mene isto zanima kao i kolegu iznad...ali još bih dodao da me zanimaju funkcije kao što su
# Podrška za analognu i digitalnu televiziju (DVB-S i DVB-T)
# Istovremeno praćenje analognih i digitalnih TV kanala
Time Shifting
PinP....
Jedino što sam pronašao da kombinuje tako nešto je Compro Video Mate s800 ali nema je kod nas u prodaji....da li postoji nešto slično?

@Mitrovski ...hvala već sam pazario...do duše odustao sam od stand alone varijante jer mi se više svidela varijanta dodatnih opcija... :) tako da je kupljena interna PowerColor ATI TV WONDER 650.

@Shadow...ni jedno ni drugo nije free of charge...već se plaća pretplata na dotične uređaje a pri tom IPTV je čista zbrka oko risivera koji je toliko spor,toliko star hardverski i ima toliko rupa da jednostavno nisam spreman da plaćam nešto što ne vredi ni 1 dinar....a D3 nije uopšte digitalna TV po meni...ali hvala na preporuci.

Nazad
Vrh Dno