Pazi imam Epson EcoTank L6290 i mora da se odštampa bar dve do tri strane nedeljno u koloru da ne bi zapekla glava, desilo mi se već jednom da kada sam bio na moru 10-ak dana i pre toga nisam štampao jedno nedelju dana i već je počeo da lošije štampa i pravi pruge...Neki Epson ecotank. Puniš bočicama koje su relativno jeftine, a traju dugo. Treba jednom do dva puta mesečno odštmpati nešto u full coloru da ne bi zapeklo
Kasnim, sorry. Odlično se pokazao. Ima mnogo više opcija i feature-a koje ne koristim ali ono što radim, radi. Pravi mali štampač za manji office. U kućnim uslovima je možda overkill ali sam se bar rešio HPa. Nadam se da u ovoj deceniji neću imati više dodira sa HPom.Manje više gledam slične MF Štampače, mogu li neki utisci kako se pokazao taj Canon.
Pozz ekipa, ima li neko preporuku, može i polovno.Поздрав, што мањи, пристојан црно-бели ласер штампач са повољним заменским тонером? Буџет око 100е, треба бити леп... не питајте... хвала.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari