Šta je novo?

koji stampac?

gogi100

Slavan
Učlanjen(a)
30.12.2005
Poena
319
potreban mi je stampac koji ce stampati na masnom papiru na kome se nalazi i hologram i neka zastita da se ne moze falsifikovati. koristio sam hp laserjet 1200, hp laserjet 1160, ali oni kad stampaju na ovom papiru prave problem. kad se predje rukom preko mastila koje je nabaceno na papir ono se zamrlja i nista se ne vidi. ponekad i zguzvaju taj papir. mozete li mi preporuciti neki stampac koji ce omoguciti stampu na ovom papiru bez mrljanja, po mogucstvu da je hp ili neki samsung?
hvala

stampaci koje si koristio da li si koristio originalan ili recikliran toner.
takodje da li si prilagodio temperaturu na stampacu da odgovara tipu papira ?
pre 6 meseci dosao mi lik zali se da samo sa originalnim kertridzima moze da stampa na pausu iliti sto bi ti reko masnom papiru. koristi hp 1320 stampac sto je isto kao i 1160 i slicno onim 2010,15 sada shto se prodaju. Sa posebnim tonerom (100 g tog tonera dodje koliko 1000 g standardnog ) zamenom bubnja, i jos par delova dobije se savrsen otisak, naravno treba i temperatura da se podesi za tip papira. Platio jednom, reko super je, al mu bilo skupo (iako je cena 60% originala a iste karakteristike) i sad ga nema.
Al u principu sve moze.

Nazad
Vrh Dno