Šta je novo?

Koji Sound bar?

Učlanjen(a)
17.11.2007
Poena
320
Uzeo bih neki sound bar do recimo 400eur kojim bih zamenio zvuznike u rnvnoj sobi. Primarna namena su filmovi, ali ce se naravno koristiti i za muziku. Bitno mi je da ima wifi i bluetooth kako bih mogao da pustam spotify i muziku s telefona preko bar-a direktno.

Trenutno merkam LG sh7 koji je nekih 320eur preko madjara. Saveti, alternative?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Obrati paznju i na Yamahine digital sound projector-e

• Like
Reagovanja: M J
E videh ovaj samsung, zanimljivo deluje svakako, al vidim da na cnetu i nije bas pokupio hvalospeve. Yamahu bih rado uzeo al ih slabo nalazim po oglasima..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yamahe su dobre, ali najjeftinija po navedenim kriterijumima je 500e, i pritom nema sub, sto je za filmove bitnije od malo boljeg zvuka.
Što se tiče kritika na taj Samsung, koliko sam shvatio odnose se na to da ima boljih u toj cenovnoj klasi (600-700e), dok je pomenuti LG dobar ali u dosta nizem cenovnom rangu.

Ja sam LG slušao na kratko u radnji, a Samsung sam probao kod prodavca sa KP pre kupovine. Možda je i do prostora u kome sam slušao, ali Samsung mi je zvučao dosta ubedljivije za filmove, dok za muziku nisam primetio veću razliku osim u snazi.
Naravno, ukusi se razlikuju pa je možda najbolje da probaš oba. Lik kod koga sam kupio soundbar ima jedan izložen za probu, pa ako ne nađeš u radnji za probu, javi da ti pošaljem broj na pp.

Ne lozi ljude za dzabe 🙂
Na tom sajmu, najmanje ima soundbar-ova. A i tih par, (ako bude), u odnosu na vecinu izlozene opreme, zvuče kao izlupane kante...
Mada vredi otici, uvek se nadje, tj. cuje, nešto dobro.
Pozdrav

• Like
Reagovanja: M J
Nazad
Vrh Dno