Jos bolje Zip for MS dos!Amon_Ra je napisao(la):WinZip?
npetar je napisao(la):Samo da iznesem svoje misljenje o stavljanju sifri preko winzip-a.Dakle,winzip je s*****e po tom pitanju zato sto pri svakom startovanju zakljucanog direktorijuma sa slikama ili necim drugim,nebitno,on mora prvo da te podatke raspakuje.A znate li koliko traje raspakivanje par GB podataka?Mnogo!.Naravno za par MB je prihvatljiv.
Folder Guard 5.4 Pro : ima opis o njemu u SK da ja ne duzim,ali nigde nisam pronasao crack pa sam ga FX
Postoji jedan programcic koji ja koristim(svega 53Kb) a koji su napravili nasi ljudi.Vrlo je funkcionalan i jednostavan za koriscenje.Unesete sifru i to je to,nakon cega direktorijum moze da promeni izgled ikonice ili ne,kako vam se svidja.Ko zeli da ga oproba,neka ostavi mail...
drapin je napisao(la):http://www.pc-magic.com/
Najbolji i najpopularniji program te vrste: Encrypted Magic Folders 🙂
Naravno pretpostavlja se da ti komp nece doci u ruke nekih teskih hakera, jer ne postoji zastita koja ne moze da se razbije...WinZip ili bilo sta slicno je vrlo neprakticno jer svaki put kad hoces da pristupis folderu moras da ga otpakujes, pa ponova zapakujes...Sa EMF-om folder jednostavno ne postoji, nema ga nidge - dok ne otkucas odredjenu samo tebi poznatu kombinaciju tastera, pa uneses password koji ga "otkriva".
He, vidis, majku mu, ovoga se nikada nisam setio !!! 🙂 😉Filip je napisao(la):Ne bih da ti se mesam preterano u problem, ali u vecini slucajeva je dovoljno da u properties-u podesis Hidden. Vecina ljudi ne zna kako da "ukljuci" to da se vide sakriveni direktorijumi, a oni koji znaju se u velikom broju slucajeva ne sete toga.
Ono, ako nije nesto toliko vazno i ako ti ne koriste komp. neki ljudi koji se razumeju previse, ovo ce ti to resiti problem. Najjednostavnije je.
Lose mislis, a jos manje znas 🙂 (fraza koju moj drug koristi, bez ljutnje molim)Originally posted by npetar
Da,ali to nije neko resenje."search" je skoro uvek podesen da trazi i skrivene fajlove koliko ja znam.Zato jedan obican search *.jpg daje listu svih fajlova,pa ako skrivas xxx ne moj posle da se iznenadis ako te mladja sestra priupita:"je li bato,sta je ono na nasem kompjuteru".
Lose mislis, a jos manje znas (fraza koju moj drug koristi, bez ljutnje molim)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari