Šta je novo?

Koji software za rezanje?

borab

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
860
Probao sam sa winoncd 3.5, ali izgleda da ima bagova.
Disk juggler 3 ne radi dodavanje na cd sa hard diska.
Nero 5.5.8.2 ne radi dodavanje na multisession cd koji je pocet sa winoncd 3.5.Ima li neki software koji obuhvata sve ovo, a da takav cd moze da se kasnije dorezuje i sa drugim softwareom.

sto se multisession-a tice - najbolje je nastaviti onim programom kojim je i zapocet cd

Ja vec duze vreme koristim WinOn CD i ne pravi nikakve probleme...

Jos jedan glas za Nero - definitivno je najbolji i u principu sa njim mozes prakticno sve da odradis. Sto se tice multisession-a apsolutno se slazem sa prethodnom konstatacijom (kojim god programom da si zapoceo rezanje, njim ga i zavrsi).
Ja licno za kopiranje diskova koristim CloneCD, za pravljenje ISO-a sa harda WinISO (koji posle koristim uz DaemonTools :)), a Nero za sve ostalo.
(D)

borab je napisao(la):
Probao sam sa winoncd 3.5, ali izgleda da ima bagova.

winoncd 5.02 poweredition?

Imash (bar je bilo) po CD klubovima..ne znam kakava je situacija sada... osim akonecesh da skidash sa neta 400-500 MB (nije kao ovaj 3.x). Mada meni 3.8 odlicno radi posao,nijedan CD nije pravio probleme..ima ima i Copy CD opciju,koju sam poceo da koristim posto mije par diskova "puklo" na CloneCD-u. Mada i NERO naravno...

Zli_Carobnjak je napisao(la):
osim akonecesh da skidash sa neta 400-500 MB (nije kao ovaj 3.x).

ima ima i Copy CD opciju,koju sam poceo da koristim posto mije par diskova "puklo" na CloneCD-u. Mada i NERO naravno...

400+ MB??? WoW! A Nero 10ak MB, sa CoverEditorom i sl... I kopira CDove cak bolje nego CloneCD... Pa, sta preporuciti nego Nero!

Pazi postoji i full verzija Nero-a koja sigurnu nije 10MB koliko je sam core programa, nego ukljucuje i razne dodatke, pretpostavljam da je i kod WinOnCD-a takva situacija

Vrh Dno