wiz011
Guest
- Učlanjen(a)
- 18.12.2004
- Poena
- 440
Sasvim izvesno nije ******, ali nije ni alat "za amaterku izradu web stranica".merlin je napisao(la):Probao sam Dreamweaver i mogu da kažem da je ******.
Sasvim izvesno nije ******, ali nije ni alat "za amaterku izradu web stranica".merlin je napisao(la):Probao sam Dreamweaver i mogu da kažem da je ******.
Moja prezentacija je sasvim usko strucni katalog znanja, metodologije i pratecih instrumenata za prenatalni skrining na engleskom jeziku. Nisam siguran da bi znao uopste o cemu se radi...ali i nije vazno. Obuku bi morao da naplatim, jer nemam vremena za bacanje, pa ako si zainteresovan javi se. Cena zavisi od tvog prethodnog znanja.sH@DoW je napisao(la):Zivo me zanima da vidim tu tvoju prezentaciju.....
Pa nije on trazio ni objasnjenje metodologije, niti bilo kakvu obukuNenac je napisao(la):Moja prezentacija je sasvim usko strucni katalog znanja, metodologije i pratecih instrumenata za prenatalni skrining na engleskom jeziku. Nisam siguran da bi znao uopste o cemu se radi...ali i nije vazno. Obuku bi morao da naplatim, jer nemam vremena za bacanje, pa ako si zainteresovan javi se. Cena zavisi od tvog prethodnog znanja.
Kakve su prezentacije većine opensource projekata? Nije smisao svake prezentacije da se takmiči za nagradu u web dizajnu, nego da obavlja neki posao.sH@DoW je napisao(la):Zivo me zanima da vidim tu tvoju prezentaciju.....
wiz011 je napisao(la):Da budem jasan, za mene nije web dizajner onaj koji ne ume da napravi vrlo pristojnu web prezentaciju "u Notepad-u". Svakoga ko ne ume da napravi sajt bez Dreamweavera ili FrontPage-a smatram amaterom i naprosto mi je smešno to što se neki takvi ovde prse kao suvi profesionalci.
Pa dobro ako si zavrsio, ali ne mora neko ni da "ume" da napravi sajt u Notepadu. Ionako je Notepad toliko ruzan program da bih ja radije koristio DOS-ov EDITwiz011 je napisao(la):Rekao sam da završavam diskusiju na ovom threadu, pa zato samo da skrenem dbaji pažnju da pažljivije pročita ono što je citirao. Nisam rekao "onaj koji ne pravi u Notepadu" (ili bilo šta slično) nego koji ne ume da napravi sajt u Notepad-u.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari