Šta je novo?

Koji skener?

• Začetnik teme Začetnik teme AyS^
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

AyS^

Čuven
Učlanjen(a)
22.12.2003
Poena
619
Planiram da kupim novi skener posto mi je hp3970 umro 😛 koji skener do 70-80e? ako je moguce da bude estetski lep :smash: :smoke: :-devil-:

meni se svidja canonova lide serija. imam vec godinu i neshto vishe lide 30 i ok radi. nije bash brz al za gajbi mi ni ne treba brzi.

Canon "Lide"serija,koji god da uzmesh necesh pogreshiti.Sjajno rade,nisu uopshte spori,tanki,lagani,lepo izgledaju,pouzdani,relativno jeftini...shta vishe traziti?

Evo ja imam mustek BearPaw 1200CU+ sa led lampom vec godinu ipo.. znam da nema puno jeftinijih od njega (ali ima gorih, ako se dobro secam review-a od tada)
Moram da kazem da za obicne kucne poslove, skeniranje dokumenata i slika
radi posao perfektno, radio sam i ocr knjiga koje su stare vise od 50 godina i bio jaaako zadovoljan s obzirom da su stranice bile narandzasto braon 😀
Sa dobrim podesavanjima moze se izvuci dobar kvalitet skeniranja

Mozda ti trazis nesto za profesionalniji rad, ali kazem samo za one kojima ne treba nesto extra da ne vredi bacati pare preko 40-tak evra za skener 🙂

Brz je relativno, veoma lep i funkcionalan, samo ne znam da li jos ima u prodaji, ako ne, verovatno ima naslednik..

Pozdrav!

AyS^ je napisao(la):
Planiram da kupim novi skener posto mi je hp3970 umro 😛 koji skener do 70-80e? ako je moguce da bude estetski lep :smash: :smoke: :-devil-:

Jos jedan glas za Canon Lide, imam Lide 50 i jako sam zadovoljan, solidna brzina, ultra tanak... Njegov naslednik je, cini mi se, Lide 35, ne znam da li ima i kakve su razlike.

Canon Lide 60 uzeo pre par meseci, 75 eura i zadovoljan sam.

Definitivno Canon Lide 60,za te pare nemas bolji izbor.

Nije valjda da si dao €160.00 samo za skener.Pa za te pare si mogao da kupis najbolji multi aparat.A gde je ono od 70€ do 80€. No smart buy.Sad samo jos kupi Canon Pixmu iP5200 i imaces najskuplju kombinaciju skenera i stampaca od svih ovde na forumu.

nije 160 nego oko 13x i neki evro...

@Noki -> kakav je taj iP5200 ? sad sam video slike neke i deluje mi primamljivo 😛

Poslednja izmena:
Desk: DFI LanParty NF4 Ultra-D,AMD64 X2 4200+,2x 1GB Corsair,Asus Extreme N6800Ultra 2DT 256mb SLI,2x Seagate Barracuda 250GB SATA,120GB Maxtor,Audigy 2 ZS,Logitech DiNovo,Logitech G7
Mobile: Sony Ericsson P910i,Motorola A925,iPod Nano,Sony PSP

Pa ako ovo ima, sta fali da uzme i pixmu ip5200 😀

Poslednja izmena:
A i ako kupi taj stampac nece biti ni blizu najskuplje kombinacije na forumu.
Ima ovde ljudi koji od toga zive. I ne mislim samo na sebe, naravno.
A i, sto se mene tice, uvek u ceni neke besmisleno skupe graficke karte (koja jos i ne sluzi nicemu) ima mesta za ovakav skener. Pristedis od sminke na kucistu, najnovijem dual core cucovistu - eto i fantasticnog printera.

Nazad
Vrh Dno