Šta je novo?

Koji servis za Samsung televizore?

Učlanjen(a)
03.07.2002
Poena
690
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel 13600K
Matična ploča
DeepCool AK620 White
RAM
64 GB Kingston Fury Renegade DDR4 3600 Mhz
GPU
Gigabyte RTX Windforce OC 5070 12 GB
Storage
KC3000 PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD 2 TB, Seagate Firecuda 530 M.2 SSD 2 TBCrucial® MX100 SSD 512 GB, Western Digital, Western Digital Caviar Green WD20EARX 2 TB
PSU
Be Quiet Pure Power 13M 850W
Monitor
Dell 24"
Mobilni telefon
Samsung A52S
Pristup internetu
  1. Optički internet
Imam Samsung UE46ES5500, kojem su prestali da rade svi HDMI priključci (detaljno testirano sa više izvora i pokušano softversko oživljavanje u nekoliko navrata), koji je kupljen u Mađarskoj (naravno). Mislio sam da ipak to odradim vangarantno, jer dok se odnese u Mađarsku na garanciju ko zna koliko će potrajati - odneo u BG Elektronik i oni kažu matična i naravno traže dosta keša.

Pošto videh na forumu da ih baš ne vole ljudi, koja je onda bolja solucija?

(videh slične topice, međutim čini mi se da su zastareli)

Ja sam imao problem sa plochom na starom tv-u (Samsung) i Bg elektronik je bio drugo mesto na koje sam nosio tv. Na prvom nisu mogli da nadju deo tj T-con plochu. U Bg elekroniku su mi popravili tv bukvalno za jedan dan, ali je koshtalo, mislim oko 12k din i dobio sam garanciju na deo 2 nedelje. Postoji jos ovlascenih servisa za Samsung, da ne reklamiram, ali su svi u fazonu, donesi, pa kad utvrdimo kvar, reci cemo cenu.

Interesantno iskustvo si imao. Malo je smešna ta situacija, čini mi se da sa Samsungom u ovoj državi radi ko šta hoće. Ne znam, videću, najlakša solucija je da im dam pare, videću alternative.

Nazad
Vrh Dno