bojke1
Čuven
- Učlanjen(a)
- 14.01.2006
- Poena
- 705
Moja oprema
- CPU & Cooler
- RYZEN 5 3600XT/COOLER SilentiumPC FORTIS 3 HE1425
- Matična ploča
- MSI B550 GAMING PLUS
- RAM
- KINGSTON FURY RGB 2X8GB DDR4 3600MHZ
- GPU
- ASUS ROG STRIX-GTX1060-O6G-GAMING
- Storage
- KINGSTON 500GB M2 SA2000M8 ,WD RED PLUS 4TB,WD 2TB GREEN,EXTERNI 2,5 INCHA TOSHIBA 1TB
- Zvuk
- JAMO D450 FRONT,JAMO D4CEN,JAMO D400 SURAUND,JBL SUB ES250PW,MARANTZ AVR SR7010,SONY BDP-S6200
- PSU
- SEASONIX PRIME GX1000 GOLD
- Kućište
- COOLER MASTER 690 II ADVANCED
- Monitor
- DELL S3220DGF 165HZ,SONY KDL55X8509C 120HZ,BENQ W1070+ FULL HD PROJEKTOR
- Miš & tastatura
- LOGITECH MX MASTER 3S,LOGITECH K360
- Mobilni telefon
- Samsung s24 ultra 12/256gb titanium black
- Pristup internetu
- Kablovski internet
- Mobilni internet
Evo napokon resio sam da se oprostim od risivera echostar 2200 viaccess i resio sam da kupim neki risiver malo bolji koji ima emulator.Da li neko ovde na forumu moze da mi kaze za koliko para mogu da prodam pomenuti risiver sa kid kam modulom i fun karticom,i sta bi bilo pametno kupiti od risivera.
Neki ljudi mi preporucuju dreambox d500 pa ne znam kakve su vase impresije o ovom risiveru?Trenutno imam fiksni sistem astru i hot bird pa da pitam sta trenutno otvaraju ti risiveri koji poseduju emulator u sebi,odnosno koji paketi rade na astri i hot birdu?
Ima li nesto bolje od dreambox-a d500 za ovu lovu ili ne?
Da li dreambox d500 ima u sebi pozicioner posto bih mozda kasnije montirao motor ili ne?
Kazu da ima i kineskih kopija dreambox-a d500 pa ako se odlucim za ovaj model kako mogu da znam koji je original a koji ne?
U cemu je razlika?
Inace ako neko zna neku dobru radnju sa originalnim risiverima zamolio bih za preporuku.
Moze i neki drugi risiver da dodje u obzir ako je ok.
Svaka preporuka je dobrodosla.
Pozdrav. 😉
Neki ljudi mi preporucuju dreambox d500 pa ne znam kakve su vase impresije o ovom risiveru?Trenutno imam fiksni sistem astru i hot bird pa da pitam sta trenutno otvaraju ti risiveri koji poseduju emulator u sebi,odnosno koji paketi rade na astri i hot birdu?
Ima li nesto bolje od dreambox-a d500 za ovu lovu ili ne?
Da li dreambox d500 ima u sebi pozicioner posto bih mozda kasnije montirao motor ili ne?
Kazu da ima i kineskih kopija dreambox-a d500 pa ako se odlucim za ovaj model kako mogu da znam koji je original a koji ne?
U cemu je razlika?
Inace ako neko zna neku dobru radnju sa originalnim risiverima zamolio bih za preporuku.
Moze i neki drugi risiver da dodje u obzir ako je ok.
Svaka preporuka je dobrodosla.
Pozdrav. 😉