Proveri AZBOX, pusta sve zivo.
mnogo propustas,170 hd ,5000 sd kanala.
mislim da nije ali ga vec ima na sat-chopovima,na nekom ceskom 330e.
Биће... једног дана.Proveri AZBOX, pusta sve zivo.
Elite & Premium се разликују што потоњи има WLAN и VFD дисплеј а то за 50€ више. Оба су HD пријемници.nije hd,sacekaj onaj hd premijum model ili uzmi neki od postojecih ipbox9000 ili dm800.
Има и у Германији, али у претпродаји. Датум излазка се стални помера. Требао је још у новембру.mislim da nije ali ga vec ima na sat-chopovima,na nekom ceskom 330e.
Вреди чекати 😉.Zahvaljujem,znaci cekamo i dalje🙂
Проблем са D3 је што СББ кодира (Videoguard) сигнал, тако да имаш црну слику и нема тона.# Gledajte HD i SD zemaljske i kablovske kanale pomoću integrisanog MPEG-4 AVC tjunerom (prima i analogni signal)*
# Gledajte televizor pomoću ugrađenog tjunera za zemaljske programe standardne rezolucije (MPEG-2, prima i analogni signal)
# Gledajte kablovsku televiziju pomoću integrisanog digitalnog kablovskog tjunera (zavisno od države i samo uz podržane operatere)
* HDTV tjuner kompanije SONY podržava DVB-T i DVB-C HD specifikacije emitovanja koje se trenutno primenjuju u nekoliko evropskih država. Proverite kod distributera kakva je situacija sa emitovanjem u vašoj državi
kupis yumatu mx+,nytrobox 6000+ ili dreambox 500s i to je to!😉
Sveto daj neki opis leba ti😀stigao kod mene na posao.pala cena.320e.prvi utisci popodne.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari