benchaman
Slavan
- Učlanjen(a)
- 02.02.2005
- Poena
- 319
dakle treba mi punjac i baterije AA za tastaturu i misonju. Koji od sledecih proizvoda je OK
1.Punjač za baterije + 4 Nimh baterije, SANYO MQNO4 4 ENELOOP 2000mAh
2.Punjač za baterije + 4 Nimh baterije 2700 mAh, SANYO MQNO4
3.Punjač za baterije + 4 Nimh baterije 2500 mAh, SANYO MQNO4
4.Punjač za baterije + 4 NiMh baterije 2350mAh, HAHNEL Quatro, punjenje 1h
znaci prva tri su Sanyo, koliko znam najbolji proizvodjac a ovaj zadnji neki Hahnel, nikad cuo.
kapacitet je razlicit a kontam da je bolje sto vise, a o5 lepe stvari sam cuo o Eneloop modelu samo
tu je kapacitet manji tj. 2000mAh. Hahnel ima brzo punjenje, eto pise da je 1h i cini mi se da je cetvorokanalni,
mozda i gresim, dok za ostale ne znam da li su brzi ili spori i da li su jedno-dvo-cetvorokanalni. Hahnel ima i neko hladjenje sa ventilatorom.
cene, pa pod brojem 3. je najeftiniji, pod 2. i 4. imaju iste cene i najskuplji su a 1. je izmedju.
cena nije toliko vazna, ali eto cisto da se zna i to.
koji da uzmem od ovih punjaca i baterija
ps. jeli se meno to cini ili je punjac isti kod sva tri Sanyo modela iako su kapaciteti baterija razliciti. I na slici deluju isto.
1.Punjač za baterije + 4 Nimh baterije, SANYO MQNO4 4 ENELOOP 2000mAh
2.Punjač za baterije + 4 Nimh baterije 2700 mAh, SANYO MQNO4
3.Punjač za baterije + 4 Nimh baterije 2500 mAh, SANYO MQNO4
4.Punjač za baterije + 4 NiMh baterije 2350mAh, HAHNEL Quatro, punjenje 1h
znaci prva tri su Sanyo, koliko znam najbolji proizvodjac a ovaj zadnji neki Hahnel, nikad cuo.
kapacitet je razlicit a kontam da je bolje sto vise, a o5 lepe stvari sam cuo o Eneloop modelu samo
tu je kapacitet manji tj. 2000mAh. Hahnel ima brzo punjenje, eto pise da je 1h i cini mi se da je cetvorokanalni,
mozda i gresim, dok za ostale ne znam da li su brzi ili spori i da li su jedno-dvo-cetvorokanalni. Hahnel ima i neko hladjenje sa ventilatorom.
cene, pa pod brojem 3. je najeftiniji, pod 2. i 4. imaju iste cene i najskuplji su a 1. je izmedju.
cena nije toliko vazna, ali eto cisto da se zna i to.
koji da uzmem od ovih punjaca i baterija
ps. jeli se meno to cini ili je punjac isti kod sva tri Sanyo modela iako su kapaciteti baterija razliciti. I na slici deluju isto.