Meni se desava ista ta stvar, ali samo pod odredjenim uslovom.
Kad ugasim komp, a TV ostane upaljen, e onda kad se upali komp, cim krene da podize win, cak i pre nego sto se pojavi ono kad se loaduje, Shusti i to ono kao kad nema ni jedan kanal. to radi sve dok ne pokrenem opet tv ili radio.
sledece je kad iz task menadzera odem na end task, onda mi ostane zvuk sa poslednjeg kanala, pa moram da pokrenem tv ili radio.
i zadnje je kad je pokrenut tv, pa pokrenem u isto vreme i radio, onda kad ugasim radio cuje i dalje tv dok ne pokrenem ponovo tv ili radio. isto sve se desava i sa radiom.
sve mi se to desavalo i na starom kompu, a ista je karta, preneo sam je.
Isao sam i na "do not map through this device" i sa njim, u samom settingsu karte,
Gasio sam i Direct Sound, i menjao sam Out u propertisu programa, ma nema sta sve nisam probao, ista stvar se desava.
gledao sam da ne ostane slucajno neki process od tjunera, pa da on tu ne drvi mud@ ... ne. a da napomenem da koristim software koji sam dobio uz kartu, mozda ima veze.
ne predstavlja mi neki problem, ali me zanima da reshim to ako je moguce, tako da ako imate neku ideju, slobodno pokucajte 🙂 otvoreno je !
probacu sad neki od alternativnog software za TV/FM pa cu da widim da li se isto to desava. Mada sam ja do sada kapirao da je to bag u samom hardveru, jer je karta jako stara, ovaj komp sada je 4 po redu, nadzivela je gomilu hardvera.
U pitanju je Zoltrix Geinie TV/FM Pal B/G & D/K - G (to je sve shto pishe o modelu, znam da je pal b/g & d/k nema veze sa oznakom, ali nema drugo :d ) a ima i daljinski, a cak ima i Video Capture a format capture je onaj koji ja napisem hehe , znaci moram svaki put da pishem na kraju .AVI ili .mpg ili bilo sta drugo, sve moze, cak i exe ili notepad 😀
a radi i dalje ko zmaj, a radi bar 15 sati dnevno, jer radi i dok spavam oduvek. ali vazno je da radi.
nego jel cuo neko za Zoltrix? sta je to uopste? :d pishe da je kung-fu proizvodjac. ;]