PeraNS
Slavan
- Učlanjen(a)
- 17.10.2005
- Poena
- 320
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 5 3600
- Matična ploča
- ROG STRIX B350-F
- RAM
- GeiL DDR4-3200 2x8
- GPU
- AMD Radeon 6700 XT
- Storage
- Kingston A2000
- PSU
- Seasonic Focus 550W Gold
- Kućište
- NZXT
- Monitor
- Philips 278E9Q
- Miš & tastatura
- Logitech
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Posto mi je crkla Leadtek Deluxe TV Kartica, uzeo sam neku Items ITV-300 (BT878)http://www.itemstech.com.tw/products/itv-300bt878.asp koja je u stvari isto sto i pixelview pro2. E sad sa matorim leadtekom sam imao winfast PVR software koji je bio sasvim OK kako za TV tako i za FM tuner. Na zalost, Winfast PVR ne radi sa ovom novom karticom pa sam primoran da koristim softver koji sam dobio uz karticu a to je honestech TVR. Taj "software" je prilicno bagovit, opcije oko TV tunera su sasvim ok medjutim media player koji postoji u okviru ovog programa se zabagovao a da stvar bude josh gora ovaj program nema mogucnost memorisanja FM stanica!!! Ipak, ono sto mi najvise ne dostaje je nemogucnost da komp ugasim iz kreveta preko daljinskog. Winfast PVR je ovu funkciju imao i lepo sam mogao kad mi se prispava nonsharlantno da ugasim komp bez ustajanja. To sa ovim krsh softwareom ne mogu pa ja vas sada pitam jel ima neki program za ovu moju tv karticu sa kim cu moci da ugasim komp preko daljinskog?