Šta je novo?

Koji program za "total uninstall" neželjenog softvera

jako cesto, da.

A to kad Revo prati inatslaciju i pravi svoj log šta ako u tom periodu nešto drugo radim na računaru? Surfam internetom i napravim bookmark, da li će Revo kasnije obrisati taj browser cache a i taj bookmark?

To ne sme da se radi dok se instalacija prati sa Revo monitorom. Toliko svako može da sačeka. Poznato je da njegov .log file ima dosta "šuma". Naprimer, kad program na kraju instalacije ode na svoj web site. Dešavalo mi se da pri deinstalaciji, takvog programa Revo totalno izmeni izgled Firefoxa, izmeni homepage, izbor toolbarova itd., zato što je skidao prema log fileu u kom je bila zabeležena poseta nekoj web strani. U takvim slučajevima je najbolje snimiti .log file pre odlaska na web strasnu, ako je to moguće, tj. ako program za to uopšte pita.

Onda ili potpuno mirovati dok traje instalacija (mada uvijek u pozadini može da se vrti neki silent update nekog programa, Steam igre...) ili praviti klasične instalacije bez Revo monitoringa i onda ih sa njim deinstalirati sa njegovim skeniranjem zaostalih fajlova i registry ključeva, ja sam uvijek tako sa njim radio.

Nazad
Vrh Dno