Šta je novo?

Koji program za skidanje klipova sa Youtubea i slicnih?

Moja preporuka Free Video Downloader...

Ja i dalje mislim da je VideoGet najbolje rešenje (skida sa preko 500 video sajtova, BTW). Mala glupost je što najnovija verzija (3.x) ima pluginove za FF i IE, ali to ne pomaže za GreenBrowser, Maxthon, Operu itd. Osim toga, to radi tako što uđete na stranu videa pa kliknete dugme za save, meni treba context menu i da mogu da šaljem URL-ove strana (iz search rezultata) a da ne uđem na stranu. Na svu sreću, malo scriptinga je pomoglo i to sam 100% rešio (mada ja nisam ekspert za to, dosta sam se izezao dok nisam našao polugotove skriptove pa ih prilagodio).

Jeste da dižem godinu dana staru temu ali moram nešto da pitam, naime u zadnje vrijeme mi ne radi Save2Pc, neće da skida YouTube filmove, a radio je dobro. Probao sam i VDownlaoder i takođe ne radi. Na sajtu programa YouTube Downloader (koji je neko ovde pomenuo) vidim da stoji sledeće: "Please install Youtube Downloader 2.5 now and you will be able to download videos from YouTube again after the August 12 Youtube update." Da li je to YouTube nešto uradio pa da ne radi download od tada?

Inače taj YouTube Downloader 2.5 mi je uspio skinuti video, za razliku od ovih ostalih programa.

Da li vama radi download filmova, i sa kojim programima?

Zasto lepo ne instaliras DownloadHelper ekstenziju za ff, i resis se problema oko skidanja multimedije? (klipova, muzike, itd)

Ne koristim FF već Operu.

Ja koristim DownloadHelper na FF-u. Ranije sam koristio Miro i mogu ti reći da je DownloadHelper mnogo praktičniji. Probaj Miro, možda ti se svidi. Inače je besplatan.

:wave:

Za skidanje flv ili mp4 videa sa Operom nepostoji kvalitetno resenje. Ja za to koristim IE + Real i onda copy paste iz Opere s tim da ponekad sa Real nece da skine HQ ili HD sadrzaj sa youtub-a iako postoji source fajl
A za Firefox je dobar i NetVideoHunter koji sigurno skida HD sa youtub-a, a jos uvek nisam naletio na sajt
sa streaming sadrzajem koji nije mogao da skine.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno