Šta je novo?

Koji program za skidanje klipova sa Youtubea i slicnih?

Mookey

Slavan
Učlanjen(a)
25.04.2006
Poena
320
Potreban mi je program za skidanje klipova sa sajtova slicnih youtube-u.

Pretece me Sicky,obavezno probaj ovaj programcic...;)

Poslednja izmena:
Vazi hvala,probacu sa gorepomenutim,ali me zanima koji je od njih najlaksi za upotrebu i da li su svi besplatni?

Meni je, zadnjih par meseci, vdownloader otkazao poslusnost. Kada mu dam link on izbaci upozorenje "bad link ili zabranjeno skidanje". Jel se to desavalo jos nekom?
U medjuvremenu sam se presaltovao na Youtube Video Downloader. Radi OK, ali video skida u .flv formatu. Nema mogucnost konverzije u .avi kao vdown.
*skinuh ponovo vd i sada je sve OK :)

Ima
DownloadHelper

Ja koristim YouTube Downloader. Snima u .flv i ima mogucnost konverzije u rasprostranjenije audio i video formate.

Da li ima Addon u Firefox-u koji direktno kad skida sa youtube u .avi? Samo sam nasao addon koji skida u flv formatu.

real player, v11. za mene, ubedljivo najbolje resenje za YouTube

u bre. evo ga najbolji program - Opera! :)

zavrshish uchitavanje klipa, odesh na -

C:\Documents and Settings\USERNAME\Application Data\Opera\Opera\profile\cache4\

sortirash kesh po datumu, i poslednji klip ti je onaj shto si upravo uchitao. nema bolje od ovog.

@Igoritza

Isto to moze i iz IE i Firefox cache foldera ( najlakse uz asistenciju Total Commander-a )

sta ces bolje od download helper-a, ni ne moras da zavrsis ucitavanje. odes na stranicu, stavis da se skida, ugasis tu stranicu i surfas dalje, ako ima vise samo ih naslazes i on skida.
ne vidim jednostavniji nacin

sta ces bolje od download helper-a, ni ne moras da zavrsis ucitavanje. odes na stranicu, stavis da se skida, ugasis tu stranicu i surfas dalje, ako ima vise samo ih naslazes i on skida.
ne vidim jednostavniji nacin
Ovo bi bilo super kad bi radilo

keepvid.com

Od skoro ima i opciju skidanja klipova veceg kvaliteta (.mp4 fajlovi, ako se dobro secam)...
Tako da moj glas ide za to :)

keepvid.com

Od skoro ima i opciju skidanja klipova veceg kvaliteta (.mp4 fajlovi, ako se dobro secam)...
Tako da moj glas ide za to :)

OffTopic nemoj bre to da spominjes:D sad ce weasel da ti kaze da to nije program ;)

OnTopic

LM, jos niko nije spomenuo 1-Click YouTube Batch Downloader , odmah konvertuje u gomilu formata, radi batch download (playliste channela group-a ...) . Odlgedajte tutoriale na tom linku i sve ce Vam biti jasno ;)
Zgodna stvarcica kada treba vise komada da se downloada. Ctrl na plusic u levom uglu videa i doda se u quick list onda save as playlist. I onda se dobija opcija da se snima sve iz playliste ....
Uglavnom koristna stvarcica za batch download, ali ne skida vise fajlova odjednom nego jedan po jedan kao i svi ostali koje sam ja probao, znaci pri zavrsetku prvog fajla koji je u download listi pocinje drugi...

Sa youtuba i sl. skidam uz pomoc DownloadHelpera, ali isti je nemocan kod ovog linka
Kod:
http://link.brightcove.com/services/player/bcpid1185136101
Probajte te svoje alate , mozda neki radi
highfive.gif

ja koristim youtube get i dosta sam zadovoljan istim + moze da klip snimi u mp3 tako da ako vam npr. treba samo zvuk ne mora da se cimate da odvajate iz snimka:wave:

Replay media catcher 2.10. Skida u .flv formatu, koristim ga dugo i zadovoljan sam.

Vrh Dno