Šta je novo?

Koji program za pravljenje pdf dokumenata

• Začetnik teme Začetnik teme Mexa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Mexa

Čuven
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
619
Hocu da napravim pdf dokument.
Koji program da koristim ?
Sve preporuke i saveti dobrodosli

Zoni, mislim da josh nisu doshli do verzije 1.0 sa tim programom. Josh je u nekoj beta fazi, zato se i dosta ljudi ne usudjuje da koristi to fenomenalno parche softvera 😉 :d

ZoNi je napisao(la):
ja ti preporucujem Search 1.0

vise informacija ovde:
http://www.benchmark.co.yu/forum/search.php?

Umesto ovoga, mogao si vec i odgovoriti coveku... Ionako smaras stalno sa Maxtonom, Nokiom i svojim desktopom... hehe ovo je bilo jace od mene, nema ljutis 🙂 poz

Za pdf, teoretski mozes i tekst u wordu preko drajvera za virtuelni stampac da prebacis ("odstampas") u pdf... ali bolje se drzi Worda samo za kucanje, a pdf radi u recimo InDesignu (a u njega importujes onaj tekst iz worda), ma zavisi sta hoces ali posveti svakako malo paznje jednoj "maloj" kompaniji pod nazivom Adobe

poz

trinitrol je napisao(la):
Umesto ovoga, mogao si vec i odgovoriti coveku... Ionako smaras stalno sa Maxtonom, Nokiom i svojim desktopom... hehe ovo je bilo jace od mene, nema ljutis 🙂 poz

Za pdf, teoretski mozes i tekst u wordu preko drajvera za virtuelni stampac da prebacis ("odstampas") u pdf... ali bolje se drzi Worda samo za kucanje, a pdf radi u recimo InDesignu (a u njega importujes onaj tekst iz worda), ma zavisi sta hoces ali posveti svakako malo paznje jednoj "maloj" kompaniji pod nazivom Adobe

poz

hehehehe, da se neki seti da coveku preporuci i taj adobe...
(posle instalacije acrobata distiler ce ti se ugraditi gde god je to moguce
samo stampaj s njim i to je to...kao sto vec rece covek)

Poslednja izmena:
Acrobat writer

Search search search....

Mozes i Acrobat Distillerom (ako posedujes Adobe Acrobat x Pro).

Nazad
Vrh Dno