Šta je novo?

Koji program za povratak podataka?

Srkilus

Slavan
Učlanjen(a)
17.05.2005
Poena
310
Koji je po vama najbolji program za povratak podataka?

ako hoces sve da povratis onda Runtimes GetDataBack for FAT ili Runtimes GetDataBack for NTFS. Ima i drugih ali ovaj je provereno i dokazano dobar.

EASEUS Data Recovery Wizard Professional 5.0.1 ja sam sa njim povartio sve podatke sa diska a to je 55 Gb sa jedne particije

moja iskrena preporuka

ako se odlucis za ovaj javi se na pp da ti dam adresu

Poslednja izmena:
GetDataBack for NTFS. Vratio mi je jedno 150 gigabajta, kad mi je pukla particija, sve sto je bilo na njoj.

EASEUS Data Recovery Wizard Professional 5.0.1 ja sam sa njim povartio sve podatke sa diska a to je 55 Gb sa jedne particije

moja iskrena preporuka

ako se odlucis za ovaj javi se na pp da ti dam adresu

+1

Testirao prvo one "viđenije", ali EASEUS ih je bukvalno razbuc'o.

Ja sam imao tu nesrecu da posle 2,5 sata skeniranja GetDataBack ne vidi 300GB muzike dok je Recuva nakon quick scana koji traje par sekundi, pronasao i povratio sve do poslednjeg fajla.

Undelete Plus - besplatan program
Ne znam da li je najbolji,ali meni je odradio posao savršeno i veoma je jednostavan za korišćenje.Evo i kratak opis.
Ukoliko slučajno ili namerno obrišete jednu ili više datoteka, a iste vam pre ili kasnije zatrebaju, predlažem vam da upotrebite Undelete Plus.Odaberite particiju ili uređaj sa koga su obrisani podaci, pokrenite postupak skeniranja i sačekajte nekoliko minuta na rezultat. Na listi se pojavljuju sve pronađene nedavno obrisane datoteke, njihova putanja, status, odnosno verovatnoća oporavka, veličina i datumi kreiranja odnosno izmene. Markirajte one za koje smatrate da vam trebaju, odaberite mesto na koje će se iste snimiti nakon oporavka i kliknite na "Vraćanje podataka". Ukoliko se na listi pojavi previše smeća, upotrebite opciju filtriranja. Ovde unesite deo naziva datoteke koju želite da pronađete i oporavite, orijentacioni datum njene poslednje izmene i/ili veličinu.

Poslednja izmena:
GetDataBack for NTFS. Vise puta me je spasao kad mi je "pucala" particija, povratio je ~95% podataka.

Glas sa GetDataBack :) Ne samo pri "pucanju" particija vec i posle nesavesnog formatiranja hard diska.

Vrh Dno