Šta je novo?

Koji program za ovu pdf akrobaciju?

bear

Slavan
Učlanjen(a)
09.10.2007
Poena
320
Imam jednu sliku u vidu pdf-a i to u jako visokoj rezoluciji i odlicnom kvalitetu (zbog toga mora da se stampa kao pdf).
U wordu imam tekst i u sredini "rupu" za spomenutu sliku. Prebacio sam tu word stranicu u pdf kao i sliku.

E sad, u kom programu da pdf sliku "zalepim" u rupu pdf-a sa tekstom?

Sve ovo moze lepo da se odradi u wordu ali kada sliku prebacim u bilo koji drugi format osim pdf-a mnogo se gubi na kvalitetu.

Hvala unapred :)

Probaj sa nekim pdf editorom npr. foxit pdf editor (nije free :|)
Lista editora sa wikipedia
Kod:
    *

Editors

* Adobe Acrobat Standard or Adobe Acrobat Professional: Adobe Systems commercial desktop PDF authoring suite.
    * Global Graphics gDoc Fusion: commercial desktop product to create, review, edit, share or archive PDF and XPS documents
    * Foxit PDF Editor - a commercial software for modifying any content of PDF files
    * Infix PDF Editor: a commercial PDF editor with word processor features
    * Nitro PDF: commercial PDF viewer, creator, editor and converter application
    * PDF Sign&Seal: commercial desktop PDF viewer, editor and converter software
    * Pdftk: free (GPL) command-line tools to manipulate, edit and convert documents; supports filling of PDF forms with FDF/XFDF data

Hvala na odgovoru.

Isprobao sam izlistane programe i vecina su sra..e.
Ali nema veze jer je dovoljan jedan valjan program a to je:

Serif PagePlus X4
Brz, lagan za upotrebu, ima sve sto mi je trebalo.

Posao zavrsava i Infix PDF Editor (srebrna medalja) ali ne moze da se poredi sa prvim programom.

Hvala jos jednom :wave:

Nazad
Vrh Dno