Šta je novo?

Koji program za mp3 razmenu

• Začetnik teme Začetnik teme borab
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

borab

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
860
Koji program za razmenu Mp3 preko mreze. Probao Morpheus i Win Mx 3.2 na poslu ali nemogu da se zakacim na target severe?Stalno se gica na port 6345, 6346?

Par ortaka i ja iz mog kraja bez problema koristimo WinMX 3.22 (mozda ti imas 3.20?)...

Pozdrav🙂

Re: Re: Koji program za mp3 razmenu

Win mx 3.22 ali na connect blinkuje zuto svetlo i nece da se zakaci na server?

Ja imam verziju 3.1 i nemam tih problema. Pogledaj da ti nije connection type stavljen na primary, ako si preko modema onda te to zeza. A moze i firewall da bude

Da se nadovezem...

Nisam koristio Winmx neko vreme i sad probah da se zakacim kad ono isto sto i tebi. Iskljucio sam firewall (cisto bez njega da probam), sve je podeseno kao i prosli put i nece. Najverovatnije je do njih problem

Kod mene WinMX 2.6, radi odlično, konektuje se za par sekundi, skida pesme ko blesav (ponekad i 6 KB/s)...

Kod mene ovako:
WinMX 2.6 radio pitaj-boga-odkad bez ikakvih problema. Zbog onog dosadnog bannera, nakon duzeg neckanja skinem verziju 3.1 i ona (ocekivano) proradi bez problema. Medjutim, kako se pojavila verzija 3.2, u 3.1 mi se pojavi isto to "zuto fleshovanje", tj. ne moze da se nakaci na server. Nakon nekog vremena, skinem 3.2, i on je, pogadjate, inicijalno lepo radio. Dok se nije pojavila 3.22, od tada i sa v3.2 isti problem. Svo to vreme 2.6 radi bez ikakvih problema.
Pravna pouka je...

...ne jurite odmah najnovije verzije. Ozbiljno. Možda je promenjna lista servera na koji se kači program, trebalo bi proveriti koji su serveri u novijim verzijama, a koji u starim, mada bi, po logici stvari, sve trebalo bolje da radi na novoj verziji...

Nazad
Vrh Dno