Šta je novo?

Koji program za kopiranje CD diskova ?

Dark Angel

Čuven
Učlanjen(a)
19.01.2002
Poena
735
Moja oprema  
CPU & Cooler
XEON E5440 mod 775
Matična ploča
ASUS P5B
RAM
6 Gb
GPU
GIGABYTE 1050 TI
Storage
SSD Biostar 240Gb + HDD...
Zvuk
XONAR D 2
PSU
CORSAIR
Monitor
SAMSUNG 32" TV
Miš & tastatura
LOGITECH MX MASTER x2
Ostale periferije
LOGITECH Z-5500
Laptop
ASUS VIVOBOOK OLED 1513, MACBOOK PRO 5.2 + 7.1 + ...
Tablet
ASUS TRANSFORMER
Pristup internetu
  1. Optički internet
Koji program da koristim za kopiranje audio CD-a ?

Bilo je vise puta u ovom forumu, EAC + Nero.

Radi....
thanx mmilovan !

moze i CDex

Ti stvarno uživaš u pucketanju kad kopiraš audio CD-e sa CloneCD-om?
CloneCD radi kopije bez ikakve korekcije grešaka, to mu je i namena, jer se neke softverske zaštite zasnivaju na namernim greškama na medijumima, ali u slučaju audio cd-a, ovo i nije baš poželjna opcija.

EAC je jedina validna opcija za ripovanje audio cd-a ako ti je stalo do kvaliteta.

Autor softvera foobar2000 u novoj verziji (0.9) planira da ubaci modul za ripovanje cd-a, koji je po prvim testovima po kvalitetu paralelan sa EAC-om, ali ostaje da se vidi kako ce raditi u finalnoj verziji, do tada samo EAC.

Poslednja izmena:
sony sound forge moze sve da uradi shto pozelish 🙂

Alexandar je napisao(la):
Ti stvarno uživaš u pucketanju kad kopiraš audio CD-e sa CloneCD-om?
ne znam - morao bih prvo nekada da cujem to pucketanje, da bih znao da li uzivam u njemu 😛

e, sad, ako bi se stvarno nekada culo to pucketanje, koristio bih CDex... mada, nisam u skorije vreme video audio CD 🙂

Sound forge sasvim korektno odradi posao mada ni media player 10 nije za potcenjivanje.

Od uvek koristim CloneCD i nikad nisam imao problema. Ne znam može li program biti jednostavniji a da istovremeno kvalitetno radi posao.

Po meni najbolji do sada su kombinacija EAC za ripovanje(i to najsporije) i FUERIO! za rezanje :banana:

Alcohol 120%
Rezanje na 16x
Nikakvo pucketanje

Dobar je Fuerio! za rezanje i postprodukciju

Nazad
Vrh Dno