Šta je novo?

Koji program za katalogizaciju divx-a?

• Začetnik teme Začetnik teme Dekara
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Dekara

Čuven
Učlanjen(a)
05.03.2003
Poena
649
Nekada je bio aktuelan ant movie catalog ali me interesuje da li se pojavilo nesto novo jer sam sa njim imao svojevremeno problem sa skidanjem podataka za film sa neta.

Pozdrav!

ja koristim dotični i nemam potrebe da probavam ništa novo 😀

ant movie catalog je odlican, samo povremeno treba da skines nove skripte sa sajta... to nije krivica AMCa, nego promena na sajtovima sa kojih se skidaju informacije!!!

Evo, ja sam prosle nedelje "katalogizovao" nekih 120 filmova i sve je bilo OK! (Uzgred, ja sam prevodilac na srpski i za taj program 🙂 )

da, da jos jedan glas za mravlji katalog

Ja sam koristio allmymovie ali sad sam preso na mrava. L)

ja ne mogu da koristmi nijedan program na srpskom... jednostavno ne prepoznajem menije... čim vratim na engleski sve mi je jasno... 🙂
navika, šta li je.

kiza ns je napisao(la):
ja ne mogu da koristmi nijedan program na srpskom... jednostavno ne prepoznajem menije... čim vratim na engleski sve mi je jasno... 🙂
navika, šta li je.
Ma da. Svikli smo se na eng termine i jako mi je glupo da se sve prevodi jer su neki termini univerzalni i koriste se i u svakodnevnoj diskusiji o komp temama. Zato ni ne kupujem mirko. Nisam mogao u jednom teksu da napravim razliku izmedju hub-a, switch-a i router-a 😀.

Nazad
Vrh Dno