chivitli je napisao(la):Koristim FlashGet na preporuku mnogih odavde i zadovoljan sam
btw pre nego sto pokrenes ponovo neki thread, pogledaj prvo na search da nije bilo ranije nesto o tome
ZeeGerman je napisao(la):Na osnovu nekog mog iskustva, GetRight je daleko sporiji od mravica, a i od DAP-a. GetRight je dobar samo kada su u pitanju fajlovi sa FTP lokacija, mada kako god okrenesh, kada skidash sa FTP-a, ne sme da bude sporo. U ostalim sluchajevim (bar kod mene) DAP i mravici su bili mnogo brzi...
luka, pa svi download manageri podrzavaju segment download. uzmite DU meter pa sa njim merite protok. videcete da svi manje vise imaju isti. Meni licno je najbolji DAP iako je kako kazete spyware.luka.l je napisao(la):GetRight ume da bude sasvim podnosljiv sto se brzine tice jer recimo imas da downloadujes u segmentima (accelerated downloading kako ga on vec zove) gde se getright povezuje na server sa mnogo vise konekcija i kada jedna pukne ne moras da cekas da se ostvari nova vec samo nastavlja na nekoj drugoj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari