Šta je novo?

Koji program za download?

zelenika

Čuven
Učlanjen(a)
20.02.2002
Poena
619
Koristim DAP, ali izgleda da je u pitanju spyware program i hocu da ga se resim. Sta vi koristite i da mi peporucujete?

Pozdrav

http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?s=&threadid=8448
http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?s=&threadid=1773

Nemojte ljudi opet, ko Boga vas molim...🙁 hrkk

BTW, AdAware i DAP-ovci su se nesto "dogovorili" pa je doticni skinut sa liste spyware-a koje AdAware prepoznaje, sto u sustini ne menja stvar, to mu dodje kao cuveni "settlement" u americkom pravosudju: jesi kriv, al ajde da se dogovorimo da ti ne sudimo...ctp;
Drugim recima ni AdAware nije vise sto je bio, jer je to pocelo da im prelazi u praksu, "dogovorili" su se i sa RadLight-om !

Like I said: NetAntz

A sta fali starom DAP-u 3.5?
Valjda ce neko ovaj novi DAP srediti da ne bude spy, kao i mnoge programe do sada...

Koristim FlashGet na preporuku mnogih odavde i zadovoljan sam

btw pre nego sto pokrenes ponovo neki thread, pogledaj prvo na search da nije bilo ranije nesto o tome

chivitli je napisao(la):
Koristim FlashGet na preporuku mnogih odavde i zadovoljan sam

btw pre nego sto pokrenes ponovo neki thread, pogledaj prvo na search da nije bilo ranije nesto o tome

Sta fali recimo getright-u?

Na osnovu nekog mog iskustva, GetRight je daleko sporiji od mravica, a i od DAP-a. GetRight je dobar samo kada su u pitanju fajlovi sa FTP lokacija, mada kako god okrenesh, kada skidash sa FTP-a, ne sme da bude sporo. U ostalim sluchajevim (bar kod mene) DAP i mravici su bili mnogo brzi...

ZeeGerman je napisao(la):
Na osnovu nekog mog iskustva, GetRight je daleko sporiji od mravica, a i od DAP-a. GetRight je dobar samo kada su u pitanju fajlovi sa FTP lokacija, mada kako god okrenesh, kada skidash sa FTP-a, ne sme da bude sporo. U ostalim sluchajevim (bar kod mene) DAP i mravici su bili mnogo brzi...

GetRight ume da bude sasvim podnosljiv sto se brzine tice jer recimo imas da downloadujes u segmentima (accelerated downloading kako ga on vec zove) gde se getright povezuje na server sa mnogo vise konekcija i kada jedna pukne ne moras da cekas da se ostvari nova vec samo nastavlja na nekoj drugoj.

luka.l je napisao(la):
GetRight ume da bude sasvim podnosljiv sto se brzine tice jer recimo imas da downloadujes u segmentima (accelerated downloading kako ga on vec zove) gde se getright povezuje na server sa mnogo vise konekcija i kada jedna pukne ne moras da cekas da se ostvari nova vec samo nastavlja na nekoj drugoj.
luka, pa svi download manageri podrzavaju segment download. uzmite DU meter pa sa njim merite protok. videcete da svi manje vise imaju isti. Meni licno je najbolji DAP iako je kako kazete spyware.

svidja mi se fresh download ali ga ne mozes ugasiti sa Bench shutdown programom, niti ima opciju da sam spusti vezu nakaon zavrsenog downloada...

Upravo sam osetio prvu manu Flash Get-a (ili ima neka opcija da se to resi). Instalirao sam nesto (verovatno) od softvera sto mi restartuje masinu dok sam na Netu. Mozda je neki patch ili sta god. Downloadovo sam neki fajl kad se to desilo i evo otvorim flash ali moram ponovo ispocetka. Kod DAP-a sam uvek mogao da nastavim download.

Pozdrav

Nazad
Vrh Dno