Šta je novo?

Koji program za backup-recovery kompletnog CD-a?

Knight_rider

Slavan
Učlanjen(a)
14.08.2005
Poena
319
Možete li mi preporučiti dobar program sa kojim bih mogao da odradim backup diska sa drajverima za moj Creative Soundblaster Audigz ES, pošto su nekli fajlovi korumpirani, pabih ceo disk da bekapujem i repair-ujem greške...
Stvar je priolično hitna... :crash:

Ili da pojasnim ako nekom nije najjasnije šta sam hteo u prethodnom postu, a s obzirom koliko sam žurio da ga napišem vidim i priličan broj "brlja i grešaka" u njemu, pa ću sada da pojasnim:
Treba mi neki program sa kojim mogu napraviti image fajl od cd-a, a isti program bi trebalo da poseduje mogućnost ispravljanja grešaka na oštećenom CD-u...

Probaj program:Bad CD Repair V3.0.Ja sam uspeo da povratim neke nechitljive CD-e.

Po meni, najbolje resenje je da zamolis nekoga ko ima isti takav modela pa presnimi CD, ili kontaktiraj prodavca, mnogo je sigurnija varijanta.

CD je (nažalost) bootabilan, a nemam drugu alternativu nego da ga repairujem.....

Pa napravis 1:1 kopiju! Nema veze da li je bootabilan.

@ Lukija:
U kojem programu da napravim 1:1 kopiju?
U neru sam probao, u clone CD-u,i ni ovi image-i nisu bootabilni, a to mi je neophodno pošto se prilikom instalacije drivera moraju instalirati i Creative taskbar, surround mixer i sve ostalo, što je manuelno praktično nemoguće odraditi (mora se poštovati određeni redosled prilikom instalacije)...koji još da probam?

Nazad
Vrh Dno