Šta je novo?

koji program umesto DVD Architect?

Prole

Čuven
Učlanjen(a)
03.12.2003
Poena
619
Trebalo bi mi nesto malo komplikovanije,s vise mogucnosti za izradu DVD menija
Hvala,
Prole

Adobe Encore DVD 1.5. Meni se cini ozbiljniji od ostalih DVD programa. Sta ti treba sto Architect nece da ti odradi?

pa ja bih malo da animiram dugmice za pustanje filmova...otprilike bi nesto kao flash...mnogo trazim a? :]

Preporucujem nesto od Pinnacle-a

:smoke:

Poslednja izmena:
Dobro ti salaso kaze to mozes i sa DVD Architect-om, u nekom od programa kreiras dugme kakvo hoces i ubacis ga u image folder gde je DVD Architect instaliran.

verzija DVD Architect 3 ima par animiranih dugmica, nije neko lu`dlo animacija ali OK templates.

Poslednja izmena:
Ovaj moj je verzija 2,sacem da iskopam tu novu

i po meni, ali....ne prima audio vob fajla, i ne mozes ni najmanji editing da odradis, npr. da skratis ili bilo sta uradis sa ucitanim videom, sto je bas, bas tuturutu.

Poslednja izmena:
Kako ne mozes da skratis video file kad mozes, to radis sa markerima Set In Point za seckanje na pocetku file-a i Set Out Point za seckanje na kraju. Naravno ovo se podrazumeva samo ako hoces da skratis video file. Za kompletan editing video file-ova preporucujem da koristite MPG2VCR, sa njim ujedno mozes da .vob file konvertujes u .mpeg file na najbrzi nacin i tako iz dobijenog .mpeg file-a preuzmes audio zapis. Evo linka za download

http://www.mpegvideowizard.com/vcr/vcr-trial.htm

Poslednja izmena:
za editovanje videa je ubedljivo najlaksi vegas,sto bi se zezao s tim u architectu?

Poslednja izmena:
@Srkson - AHA, in and out je to, super, i mislio sam ali nikad nisam probao. imam taj video wizard.

@Prole & SerbianBoss - ma ok sam ja u premijeru, nego neki put mi je lakse da neke seckalice odradim odmah i da mu dam samo da sljaka DVD dok ja knorim, ovako moram da cekam pa opet da ubacujem u neki program. ali onda uglavnom sve odradim u neru, on je super.
a vegas sam tek sada instalirao, vegas 6, ali se ne kapira sa Architectom, a ni onaj glupavi vegas studio 4, samo se kapira sa architectom 2. bez veze, ili ja nisam skapirao kako. no pre neki dan sam skinuo najnoviji update za vegas studio 4 i opet nista.

Poslednja izmena:
ako nije velika razlika izmedju vegasa 6 i 4,saltaj se na staru 4ku i uzivaj.

hmm u cemu je kvaka:
100 mega > vegas 6;
50 mega > Vegas® Movie Studio™+DVD Platinum Edition
??
zar ne bi trebalo da bude obrnuto?

Prole je napisao(la):
hmm u cemu je kvaka:
100 mega > vegas 6;
50 mega > Vegas® Movie Studio™+DVD Platinum Edition
??
zar ne bi trebalo da bude obrnuto?

Vegas Movie Studio je oslabljena verzija za 'kućne korisnike'.

2 kibicer: bas velika usteda :]]]
2 dexx: a cemu onda "platinium edition"?
zvaka za naivcine?

TMPGEnc DVD Author je odlican program za kreiranje dvd menija.

Vrh Dno