Šta je novo?

Koji program pamti...

• Začetnik teme Začetnik teme olfrud
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

olfrud

Čuven
Učlanjen(a)
13.08.2002
Poena
619
...sve ono sto je kucano na tastaturi. Dakle zelim da se ucita prilikom dizanja windowsa, i da "snima" svaki klik koji je odradjen na tastaturi.

Jedan od poznatijih i mnogo hvaljenih programa za tu nemenu je SpyBuddy. Info i dwnload na:

http://www.exploreanywhere.com/sb-features.php

Ponovo hocesh da"pozajmljujesh" tudje naloge ili neshto trece... 😉

Kako to mislis ponovo?? Da sam nekad to radio, imao bih softver za to, a po meni nema smisla danas krati internet vreme, zbog sezamovog paketa od 850 din. Nego treba mi zbog toga sto imam jednog lika (majmuna) koji ima zapakovane neke "TOP SECRET" Fileove koji stoje kod mene. Nece da mi kaze sifru, nego kao kad mi treba nesto da ga zove pa mi on to otpakuje. a sifru koristi verovatno i drugde, pa zato nece da mi kaze.
A inace u celoj prici ja sam pozitivac... :mrgreen:

olfrud je napisao(la):
Nego treba mi zbog toga sto imam jednog lika (majmuna) koji ima zapakovane neke "TOP SECRET" Fileove koji stoje kod mene. Nece da mi kaze sifru, nego kao kad mi treba nesto da ga zove pa mi on to otpakuje. a sifru koristi verovatno i drugde, pa zato nece da mi kaze.
A inace u celoj prici ja sam pozitivac... :mrgreen:

Sto odma' tako ne kazesh :wave;
... daj te fajlove da krckamo, imam ja svakojake "krckalice" O🙂

Ovo su povece arhive (uglavnom ace) sa sifrom, al kazem danas ce mi problem vec biti resen. U svakom slucaju, Hvala na ponudi... (D)

Znas, zapravo mi i treba mala pomoc nevezano za trenutnu temu. Da ne znas mozda "telefonski broj" za program Active Phone Server 9.18?

Nazad
Vrh Dno