Šta je novo?

koji program moze da resi problem?

• Začetnik teme Začetnik teme Igvan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Igvan

Čuven
Učlanjen(a)
09.09.2002
Poena
620
Problem je sledeci:
1) imam mix u mp3 formatu duzine 70min
2) potrebno mi je da narezem isti na Audio CD

Naravno prosto je, decodiram mp3 u wav i nero zavrsava stvar...
Medjutim, rezultat ce biti 1 track na cd-u od 70min i bice uzasno uvek pustati od pocetka bez mogucnosti da se pusti recimo peta stvar u okviru miksa...

Dakle, ja bih hteo da taj miks izdelim na trackove kao na miksovanim cd stranih dj (postoji kontinuitet od prvog do zadnjeg minuta mixa a na plejeru se menjaju trackovi 1,2,3...) i omogucim sebi laki pristup odredjenim stvarima u okviru mixa...

Ako znate kako se to radi javite... type;

Skini Exact Audio Copy, i u Write CD delu, učitaj tvoj fajl i postavi markere gde želiš da budu trake tj. početci novih pesama.

www.exactaudiocopy.de

moze i ovako...

Podeli nekim programom za editovanje (SoundForge, moze iz MP3) taj mix na pesme, pa kada snimas, snimas kao obican Audio disk s tim sto podesis da nema pauze medju pesmama (u Neru, odaberes sve pesme i propertis pa podesis pauzu na 0s)

Nadam se da nije suvise konfuzno :zid:

Alexandar je napisao(la):
Skini Exact Audio Copy, i u Write CD delu, učitaj tvoj fajl i postavi markere gde želiš da budu trake tj. početci novih pesama.

www.exactaudiocopy.de

Uradio sam sve kako si rekao i funkcionise. Hvala. Ipak, imam jedno pitanje da li mora manuelno da se ukucavaju tajminzi za pocetak trackova ili postoji neki laksi nacin?

Re: moze i ovako...

miha je napisao(la):
Podeli nekim programom za editovanje (SoundForge, moze iz MP3) taj mix na pesme, pa kada snimas, snimas kao obican Audio disk s tim sto podesis da nema pauze medju pesmama (u Neru, odaberes sve pesme i propertis pa podesis pauzu na 0s)

Nadam se da nije suvise konfuzno :zid:

Ma jasno je ko dan, nego me mrzi da sve to sljakam a i sumljao sam u to da ce ta metoda biti apsolutno gapless...

Nazad
Vrh Dno