Šta je novo?

Koji program koristite za email-ove ?

• Začetnik teme Začetnik teme RamOne
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja cu ga sigurno platiti jer mi je muka od raznoraznih mail klijenata.. koristio sam Thebat ali se u odredjenom momentu zaglupeo i tako je nestalo par hiljada mailova.
OE mi je skroz nepouzdan, MO cu koristiti samo radi bekapa gmaila...

Jedno pitanje u vezi šišmiša.
Kad mi neko pošalje mail na ćirilici, ne vidim ko je sender i koji je subject. Piše |||||||
Kad otvorim taj mail, sve je normalno samo u onom "glavnom" prozoru ne radi.
Hvala!

[edit]

Sredjeno

Poslednja izmena:
ZoNi je napisao(la):
POP access is free for all Gmail users and we have no plans to charge for it in the future.
Dobro, nemaju planove dok je u Beta fazi, ne znači da neće imati takve planove kad izađu iz Beta faze. Podsetiću vas da su i Yahoo mail i Mail.com godinama imali free POP pristup, a onda su počeli da ga naplaćuju. Kad je Gmail krenuo, kao što rekoh, jasno je pisalo da je POP pristup free tokom beta testiranja.

Uzgred, Gmail neaktivne naloge briše posle 9 meseci.

TheBat! -king
Foxmail -besplatna osakacena kopija thebat-a, inace veoma dobra
Mailwarrior- fin mali programcic
ostali programi su po meni tu i tamo, hm,hm
pozdrav

A jel koristi ko incredimail?
Meni je simpaticno to sto se uz mail moze poslati veliki broj animacija i zvukova i uciniti mail zanimljivijim

Naročito mučenicima koji to treba da skidaju 56k konekcijom.

Bokaco je napisao(la):
Foxmail -besplatna osakacena kopija thebat-a, inace veoma dobra
E, jel možeš da mi razjasniš (ili neko drugi ko je upućen?) jednu stvar vezanu za Foxmail. Ja sam njega isprobao i mnogo mi se svideo, ali u to vreme nije imao central-european podršku pa mi je bio zbog toga neprihvatljiv. Kasnije ju je dobio, ali je počelo da se priča da je u novoj verziji nakrcan najopasnijim spyware-om. Internet je prepun priča o tome ali ja nikad nisam uspeo da nađem ni ozbiljnu potvrdu ni ozbiljan demanti.

Pa i ja imam istu konekciju.I nisam primetio da nesto dugo traje to skidanje.Barem ne ako ne preterujes sa kicenjem maila sa previse gluposti

Poslednja izmena:
Pa mogao bi i poll da se postavi... 🙂
Inace koristim TheBat!, ne vidim koji bi se program mogao porediti sa njim, naravno uz gmail i nalog koji imam kod provajdera. MSOutlook ima "siru" namenu, kako se to kaze "kod poslovnih korisnika".

Outlook. Bekapuj fizicki ceo PST fajl i nemas problema. Ovaj moj je vec 232.5MB, to neki email programi ne mogu ni da importuju.

ZoNi je napisao(la):
uh... a meni je to bas, bas odvratno! Pogotovo mi je glupo kad vidim da neki "poslovni" korisnici koriste taj program! Cak i neke zvanicne mailove jednog od ministarstava Srbije dobijam od nekog bisera koji koristi Incredimail :smash:

Mislio sam na privatnu upotrebu,a to sa nekim zvanicnim mailovima da se salje stvarno jeste glupo

delija_sever031 je napisao(la):
A jel koristi ko incredimail?
Meni je simpaticno to sto se uz mail moze poslati veliki broj animacija i zvukova i uciniti mail zanimljivijim

Bespotrebni šareniš koji ima smisla (po meni) samo u određenim prilikama (rođendani i slično)...
Ovako samo nepotrebno povećava veličinu poruke...

wiz011 je napisao(la):
E, jel možeš da mi razjasniš (ili neko drugi ko je upućen?) jednu stvar vezanu za Foxmail. Ja sam njega isprobao i mnogo mi se svideo, ali u to vreme nije imao central-european podršku pa mi je bio zbog toga neprihvatljiv. Kasnije ju je dobio, ali je počelo da se priča da je u novoj verziji nakrcan najopasnijim spyware-om. Internet je prepun priča o tome ali ja nikad nisam uspeo da nađem ni ozbiljnu potvrdu ni ozbiljan demanti.
Kod mene spybot ne detektuje nista. Stvarno ne znam.Poz

Voodoo_NBGD je napisao(la):
Naročito mučenicima koji to treba da skidaju 56k konekcijom.
He, he, ovo je dobro!

Sasa_NS je napisao(la):
Bespotrebni šareniš koji ima smisla (po meni) samo u određenim prilikama (rođendani i slično)...
Ovako samo nepotrebno povećava veličinu poruke...

Ja ga instaliram svakog decembra zbog nove godine i Bozica koji slede, a posle toga ga skidam 🙂

Koristim i hotmail i yahoo ali gmail ipak najbolje selektuje junk mail. Yahoo nije normalan po tom pitanju.

Probajte FoxMail

VELIKA preporuka za FoxMail!

Sto se ovog Kineza tice (najpopularniji mail klijent u Kini, to valjda nesto znaci, zar ne?), ni Ad-Aware, ni Spy- Boot ni Webroot Spy Sweeper (najbolji od pomenutih) nisu nista registrovali. Takodje, Kaspersky, AVG i Nod se nisu oglasili.

Iako se o ovome dosta diskutovalo na zvanicnom forumu FoxMail korisnika (mislim da je trenutno ugasen, mozda se varam, progooglajte malo), a pritom je utvrdjeno da su glasine o navodnoj zarazenosti programa raznim malicioznim stvarcicama cista glupost i najverovatnije konkurencijska izmisljotina, sam sam proverio stvar i uverio se da je program cist.

Sam program je NEVEROVATNO jednostavan za podesiti, funkcionalan pri svakodnevnom radu i brzi od svih e-mail klijenata koje sam do sada probao. Iako nema ogroman broj opcija za raznorazna sigurnosna podesavanja kao neki, prisutne mogucnosti su bile sasvim dovoljne da za 3 i kusur godine ne pokupim niti jedan virus. Uz racionalno koriscenje, naravno. Jos jednom, VELIKA preporuka!

Poslednja izmena:
Nagy je napisao(la):
gmail ipak najbolje selektuje junk mail. Yahoo nije normalan po tom pitanju.

Još ako si se učlanio u neku Yahoo grupu (kao ja)... Lele..

Ja nalog na Yahoo-u koristim samo za registracije po forumima, download sajtovima i slične stvari, a za sve ostalo (prijatelji, rodbina) adresu kod provajdera, eventualno Gmail (prijatelji). Svakog dana na Yahoo-u imam bar 200 bezveznih spam poruka. Odavno sam odustao da ih brišem. Kada se nalog napuni, otvoriću jednostavno drugi i teraj dalje...

Kuba je napisao(la):
Dobro, a koju verziju skinuti i odakle? Ja nađoh verzije 4.2, 5 i 6 beta. Oficijelni sajt izgleda ne radi pa ne znam gde zvanično da pogledam.

A našao sam i ovo, izgleda zanimljivo:

http://foxmail.hazeleger.net/

Poslednja izmena:
FoxMail

http://fox.foxmail.com.cn/ za download bete 2, ja je jos nisam probao, pa TI za sada preporucujem da se drzis 5-ice. Moj drugar jos uvek koristi cetvorku, kaze: "sta ce mi bolje?"!

O sestici:

Foxmail is a compact, yet very powerful email program with many useful features and a pleasant interface.

Foxmail supports POP3 accounts as well as Hotmail accounts and offers support for HTML email, mailbox encryption, multiple accounts and more
.

Foxmail also comes with a WYSIWIG tool to compose nice looking HTML emails from templates or scratch. The program also offers filter options, allowing you to act upon incoming mail that meets certain criteria - you can delete messages, forward them, auto-respond to them and more based on keywords appearing in the subject, address, text etc.

The Express Send feature enables you to send mail directly to the recipient, using the built in SMTP server, thereby bypassing your ISP.

Foxmail includes many other features, including a remote mail viewer to manage mail on the server, as well as a small scroll ticker that displays message subjects as they arrive in your inbox..

It is probably one of the most capable email programs you can find and an excellent alternative to Outlook Express (can import Outlook messages).

By default the Foxmail interface is in chinese. To use Foxmail in english just go into the installation directory and delete the Chinese.lgb file

http://hlbr.onlinedown.net/files3/fm50en.exe link za peticu.

The Bat! još od 1999. Ko ga je ikad koristio, zna i zašto! 🙂

Kuba je napisao(la):

Sto se ovog Kineza tice (najpopularniji mail klijent u Kini, to valjda nesto znaci, zar ne?), ni Ad-Aware, ni Spy- Boot ni Webroot Spy Sweeper (najbolji od pomenutih) nisu nista registrovali. Takodje, Kaspersky, AVG i Nod se nisu oglasili.

Iako se o ovome dosta diskutovalo na zvanicnom forumu FoxMail korisnika (mislim da je trenutno ugasen, mozda se varam, progooglajte malo), a pritom je utvrdjeno da su glasine o navodnoj zarazenosti programa raznim malicioznim stvarcicama cista glupost i najverovatnije konkurencijska izmisljotina, sam sam proverio stvar i uverio se da je program cist.

Evo, ja danas nađoh spyware u toj poslednjoj 6.0 beta 2 verziji (napravio sam greškom posebnu temu o tome, a trebao sam to staviti ovde, kasno sam ovo video... Moderatori obrišite je ako treba)...

A program je stvarno gotivan...

Prilozi

• Print copy.webp
    Print copy.webp
    89.8 KB · Pregleda: 66
Poslednja izmena:
Da li postoji portabilna verzija the Bat mail klijenta?
Ako bi se tako nešto napravilo, da li se time krše autorska prava?

Incredimail al čisto iz navike i što me mrzi da menjam. Mada možda predjem na nešto bolje 😉

FoxMail

Pitanje za Sasu_NS:

Pomocu kog programa si otkrio taj "CnsMin", i gde ga FireFox smesti pri instalaciji?

Bas da vidim, mada, ponovo kazem, nikakvih problema ni ja, ni ljudi kojima sam isti mail klijent preporucio nismo imali do sada. Godinama.

Pozdrav!

Nazad
Vrh Dno