Šta je novo?

Koji program koristite za email-ove ?

• Začetnik teme Začetnik teme RamOne
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
FoxMail

Izvinjavam se, sad videh slicice. Ipak, nema naznake o folderu i/ili delu registry baze u koji se mali smrad zabio. Ovo 3721 imam i ja, ali ni traga od CnsMin-a.

"i gde ga FireFox smesti pri instalaciji?"

Htedoh reci "FoxMail", skjuz mi.

Poslednja izmena:
Nemam pojma gde ga smešta (nisam "čačkao"), znam samo to što vidiš na priloženoj fotki...

Da proverim još jednom za svaki slučaj da li je taj CnsMin stvarno u toj Foxmail instalaciji (6.0 beta 2), otišao sam do burazera i instalirao ga na njegovoj mašini 😀 (na kojoj sam dan ranije stavio svež Windows, pre toga formatirao disk itd.).
Ubacio sam pre Foxmaila Ad-Aware i Spyboot, uradio im update i pretresao računar - našli su i očistili samo Alexa spyware koji valjda dolazi sa instalacijom XP-a...
Zatim sam instalirao Foxmail i posle toga ponovo startovao pomenute programe... Našli su to CnsMin đubre za svega par sekundi...

Znači, stvarno je u toj instalaciji i u to ne treba sumnjati...

Inače, instalacionu verziju skinuo sam sa Softpedia sajta (rumunski mirror)...

Što se tiče Foxmaila, progam je stvarno super i najbliže The Bat-u od svega što sam do sada probao (čak ima i neke opcije koje ni The Bat nema). Tražeći zamenu The Batu (besplatnu) probao sam do sada i.Scribe, Mail Warrior i si.Mail, i svi imaju poneku manu koja me nervira ili ne rade kako treba...

Koristiću ga neko vreme da vidim kako se ponaša, pa ako bude sve O.K, to bi bilo to...

Što se tiče ovog spyware, ma ništa strašno - očistiš ga i teraj dalje. Poenta svega ovog je bila da sa njim ipak dolazi spyware, iako mnogi tvrde da je potpuno čist..

Poslednja izmena:
FoxMail

Pazi sad ispade da sam hteo da zeznem ljude, ali ne mogu ni da te demantujem, posto sam trenutno na poslu, a vremena za komp u danima preda mnom (jel' se pise zajedno?) n e m a m.

OK- dok ne nadjem vremena- NE INSTALIRAJTE FOXMAIL!

Sto ne znaci da ja necu nastaviti da ga koristim.

A da li ste probali SYLPHEED?

screenshots

http://sylpheed.good-day.net/images/sylpheed2-win32-xp.png

http://sylpheed.good-day.net/images/sylpheed2-win32-classic.png

http://sylpheed.good-day.net/sylpheed/win32/Sylpheed-2.2.2-win32_setup.exe download .exe

http://sylpheed.good-day.net/sylpheed/win32/sylpheed-2.2.2-win32.zip download .zip

Zvanicna strana

Poslednja izmena:
Kuba je napisao(la):
Pazi sad ispade da sam hteo da zeznem ljude, ali ne mogu ni da te demantujem, posto sam trenutno na poslu, a vremena za komp u danima preda mnom (jel' se pise zajedno?) n e m a m.

OK- dok ne nadjem vremena- NE INSTALIRAJTE FOXMAIL!

Sto ne znaci da ja necu nastaviti da ga koristim.

Ma daj, opusti se malo...🙂 Niko nije ni rekao (a ni pomislio) da si imao nameru da nekog zezneš. Ni demanti nije neophodan... Jednostavno, ti imaš takvo - a ja evo ovakvo iskustvo...
Nisam uopšte imao želju ili nameru da te opovrgavam - samo mi se dopao opis programa koji ste dali i rešio sam da ga probam (tražim baš tako nešto) - i usput sam našao - šta sam već našao...

I što da ne instaliraju Foxmail? Bitno je da su upozoreni šta dolazi (tačnije, šta sam ja našao) sa njim i nema brige. Ni meni uopšte ne pada na pamet da prestanem da ga koristim zbog toga, ili da nekom to preporučujem... Spyware se lako (i potpuno, izgleda) čisti, a ako ipak budem imao nekih naknadnih posledica zbog njega (a mislim da neću), javiću vam na vreme, ne brinite...

Edit: Ima li taj Sylpheed mail dispatcher? Ne vidim to nigde u opisu mogućnosti...

Poslednja izmena:
Koristim Mozilla Thunderbird! Odlicno se "slaze" sa Gmail nalogom!

Ja bih koristio Thunderbird ALI.... zbog sinhronizacije sa telefonom i Pocket PC-em sam prinudjen da koristim Outlook (Windows Mobile i jedno i drugo), a ne volim da na racunaru imam vise programa za istu namenu. I to Outlook 2002 (XP) jer se desava da 2003 puca posle instalacije SP2... Verovatno je krivac ActiveSync, a u stvari i ne zelim dalje da ulazim u problematiku. 2002 radi.

Znaci Outlook.... A sve u svemu, nije on uopste los, mada je ipak Thuderbird kao E-Mail client definitivno bolji.

Nazad
Vrh Dno