Nemam pojma gde ga smešta (nisam "čačkao"), znam samo to što vidiš na priloženoj fotki...
Da proverim još jednom za svaki slučaj da li je taj CnsMin stvarno u toj Foxmail instalaciji (6.0 beta 2), otišao sam do burazera i instalirao ga na njegovoj mašini 😀 (na kojoj sam dan ranije stavio svež Windows, pre toga formatirao disk itd.).
Ubacio sam pre Foxmaila Ad-Aware i Spyboot, uradio im update i pretresao računar - našli su i očistili samo Alexa spyware koji valjda dolazi sa instalacijom XP-a...
Zatim sam instalirao Foxmail i posle toga ponovo startovao pomenute programe... Našli su to CnsMin đubre za svega par sekundi...
Znači, stvarno je u toj instalaciji i u to ne treba sumnjati...
Inače, instalacionu verziju skinuo sam sa Softpedia sajta (rumunski mirror)...
Što se tiče Foxmaila, progam je stvarno super i najbliže The Bat-u od svega što sam do sada probao (čak ima i neke opcije koje ni The Bat nema). Tražeći zamenu The Batu (besplatnu) probao sam do sada i.Scribe, Mail Warrior i si.Mail, i svi imaju poneku manu koja me nervira ili ne rade kako treba...
Koristiću ga neko vreme da vidim kako se ponaša, pa ako bude sve O.K, to bi bilo to...
Što se tiče ovog spyware, ma ništa strašno - očistiš ga i teraj dalje. Poenta svega ovog je bila da sa njim ipak dolazi spyware, iako mnogi tvrde da je potpuno čist..